De werken op het gloednieuwe bedrijvenpark Heersterveld in Tongeren gaan binnenkort van start.
Volledig scherm
De werken op het gloednieuwe bedrijvenpark Heersterveld in Tongeren gaan binnenkort van start. © Benoit De Freine

Werken nieuw bedrijvenpark Heersterveld in Tongeren gaan in de lente van 2020 van start

De commercialisatie van het nieuwe bedrijvenpark Heersterveld, gelegen op de zone Tongeren-Oost, gaat van start. Projectontwikkelaar Futurn zal op de site van circa 14.000 m² bedrijfsgebouwen ontwikkelen en wil daarmee een betaalbaar aanbod creëren zodat bedrijven de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen binnen de eigen gemeente. De start van de werken staat gepland in de lente van 2020. De oplevering wordt een jaar later voorzien.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Geen pizza of frietjes, wel hertenkalffilet of wilde zeebrasem: ook sterrenchef Jo Grootaers (29) schakelt met Altermezzo over op takeaway

  Geen pizza of frietjes, wel hertenkalf­fi­let of wilde zeebrasem: ook sterren­chef Jo Grootaers (29) schakelt met Altermezzo over op takeaway

  Takeaway is al lang geen zaak meer van louter pizza’s of frietjes, zoals mag blijken uit onze actie ‘Help de horeca’. Ook sterrenchefs omarmen het concept, maar dan met hertenkalffilet of wilde zeebrasem op het menu. Topgerechten die je bij Altermezzo van chef Jo Grootaers in Tongeren kan bestellen in een handige box. “We proberen om de stijl van het restaurant aan te houden.”
 3. Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar
  Genk

  Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar

  Een 21-jarige vrouw en een 23-jarige man stonden in de zomer van 22 augustus 2018 op het punt om te trouwen, toen ze samen op hotel gingen in Hasselt. “Ik heb nog een verrassing voor u", vertelde de man. Hij wekte de indruk de vrouw een halsketting om te doen, maar in plaats daarvan begon hij haar te wurgen. De vrouw liep ernstige bloedingen op. Haar ex-aanstaande krijgt een celstraf van drie jaar, waarvan de helft met uitstel.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'