VeloVeilig Vlaanderen doorkruiste Vlaanderen enkele weken geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
VeloVeilig Vlaanderen doorkruiste Vlaanderen enkele weken geleden. © Mine Dalemans

VELOVEILIG. Tongeren krijgt slechte resultaten van inwoners, maar stadsbestuur wil gat dichtfietsen

TongerenTwee weken geleden doorkruiste sportjournalist Stijn Vlaeminck Vlaanderen om meer aandacht te vragen voor een veilige fietsomgeving. Tegelijkertijd gaven duizenden HLN-lezers hun mening over de fietsinfrastructuur van hun stad of gemeente. Volgens de Tongenaren is er nog heel wat werk aan de winkel om van de eerste stad een echt fietswalhalla te maken.

  1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
    PREMIUM
    Hasselt/Alken

    INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

    ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”