Archiefbeelden van Victor Lenaers
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeelden van Victor Lenaers © RV

‘Van krijgsgevangene tot rondewinnaar’, levensverhaal van Tongerse wielerheld in boekvorm uitgebracht

TongerenHet levensverhaal van de Tongerse wielerheld Victor Lenaers leest als een boek. Daarom verschijnt op 24 juli ook de publicatie ‘Van krijgsgevangene tot rondewinnaar’, een ultieme ode aan de Belgische wielrennen. Lenaers won in 1921 de Tour de France in de categorie van de ‘onverzorgden’. Hij ontbrak achteraf echter vaak op erelijsten en werd ‘de vergeten Tourwinnaar’ genoemd. 

 1. Jarne Verjans (SK Tongeren): “Tegen Richelle werden pijnpunten opnieuw blootgelegd”
  Voetbal tweede nationale B

  Jarne Verjans (SK Tongeren): “Tegen Richelle werden pijnpunten opnieuw blootge­legd”

  Dinsdagavond in de oefenwedstrijd tegen het Luikse Richelle uit derde nationale werden bij SK Tongeren opnieuw de pijnpunten in de verdediging blootgelegd. De staf met Marco Pauls en Jef Byloos zoekt naar oplossingen. De Ambiorixzonen slikten twee vermijdbare doelpunten en bleven steken op een billijk gelijkspel (2-2). Lichtpunt tijdens de voorbereiding is jeugdproduct Jarne Verjans (20), die aan het ontbolsteren is op het middenveld.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.