Op de Tongerse buitenspeeldag stonden lange rijen aan te schuiven voor een hindernissenparcours in een springkasteel van 35 meter.
Volledig scherm
Op de Tongerse buitenspeeldag stonden lange rijen aan te schuiven voor een hindernissenparcours in een springkasteel van 35 meter. © Borgerhoff

Uren speelplezier op springkasteel op buitenspeeldag

0 reacties

 1. RESTOTIP. Zorgeloos bubbelmoment met exclusieve ‘boefdoos’ van Coffee Cafe
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Zorgeloos bubbelmo­ment met exclusieve ‘boefdoos’ van Coffee Cafe

  Eens gezellig aan tafel zitten met een kopje koffie of thee en tal van zoetigheden: in deze bizarre tijden hebben we er meer dan ooit nood aan. Een theekransje dat weliswaar coronaproof in bubbel moet verlopen, maar gelukkig kunnen we daarvoor rekenen op het Hasseltse Coffee Cafe. Zo pakt eigenares Katja Agten (36) nog tot eind april uit met exclusieve ‘boefdozen’ vol zelfgemaakte cupcakes en stukjes taart, speciaal voor kleine bubbelbendes. Wij proefden alvast met plezier.
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Transportfirma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbetalen: “Ze hebben ons allemaal gerold”
  Wevelgem/Genk

  Transport­fir­ma riskeert liefst 2,5 miljoen euro aan ontweken bijdragen en niet-betaalde lonen te moeten terugbeta­len: “Ze hebben ons allemaal gerold”

  Een Nederlandse transportfirma die winkelwaar vervoerde voor supermarktketen Lidl hangt in de Brugse rechtbank een verbeurdverklaring van liefst 2,5 miljoen euro boven het hoofd. Bijna 90 Poolse en Litouwse truckers zouden veel te weinig loon gekregen hebben naar Belgische normen en ook de sociale bijdragen werden naar verluidt niet betaald. “Dat bedrijf heeft ons allemaal gerold”, sneerde arbeidsauditeur Jeroen Lorré.
 2. Hasselt geeft negatief advies voor tracé ondergrondse pijpleiding: “Dan geen Pukkelpop meer en ook 4,5 hectare Herkenrode bedreigd”
  Hasselt

  Hasselt geeft negatief advies voor tracé ondergrond­se pijplei­ding: “Dan geen Pukkelpop meer en ook 4,5 hectare Herkenrode bedreigd”

  Omgeving Vlaanderen heeft drie tracés uitgetekend voor een ondergrondse pijpleiding die van de Antwerpse haven naar het Duitse Ruhrgebied zou lopen. Eén ervan, het zuidelijke tracé, loopt door Hasselt. De stad geeft nu een negatief advies voor dat tracé. “Dit voorgestelde tracé heeft een té grote negatieve impact op onder meer de ruimtelijke ordening en het groen van onze stad. Wij kunnen hier niet mee akkoord gaan”, verklaart het voltallige Hasseltse stadsbestuur.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen