Twee personen zijn lichtgewond geraakt bij een botsing aan de Baverstraat.
Volledig scherm
Twee personen zijn lichtgewond geraakt bij een botsing aan de Baverstraat. © ENL

Twee auto’s botsen aan Baverstraat: twee lichtgewonden

 1. Tekenfestival ‘Drawing Days’ verovert dit weekend de Hasseltse binnenstad. Dit zijn alvast vier tips
  PREMIUM
  Hasselt

  Tekenfesti­val ‘Drawing Days’ verovert dit weekend de Hasseltse binnenstad. Dit zijn alvast vier tips

  Vanaf komende vrijdag tot en met het volledige weekend neemt het tekenfestival ‘Drawing Days’ de Hasseltse binnenstad over. Hasseltse kunstenaars en cultuurorganisaties zorgen samen met initiatiefnemer ‘Kunstwerkt’ voor meer dan veertig activiteiten voor jong en oud, de ervaren illustrator of geïnteresseerde beginner. Onze redactie selecteerde alvast vier tips die je niet mag missen.
 2. Vooruit stapt opnieuw naar Audit Vlaanderen voor Truiens gemeenteraadslid: “De polemiek in deze stad moet stoppen”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Vooruit stapt opnieuw naar Audit Vlaanderen voor Truiens gemeente­raads­lid: “De polemiek in deze stad moet stoppen”

  De gemeenteraad van Sint-Truiden belooft opnieuw vonken te geven. Oppositiepartij Vooruit kondigde dit weekend immers aan om opnieuw een klacht in te dienen bij Audit Vlaanderen. Dit keer tegen eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) die volgens de Vooruit-fractie onrechtmatig een stuk grond voor zijn geiten kocht. “De persoonlijke aantijgingen in deze stad gaan te ver en moeten stoppen", klinkt het bij Engelbosch.
 3. Donutwinkel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”
  Hasselt

  Donutwin­kel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”

  Donutwinkel ‘Donuttello’ heeft vrijdag haar comeback gemaakt in de Hasseltse binnenstad. Zo kunnen Hasselaren en passanten voortaan terecht in het voormalige pand van ijssalon ‘Oyya’ in de Demerstraat, waar uitbater Laurence Daems (28) samen met zijn personeel dertig verschillende donuts en tien verschillende vullingen aanbiedt. “En nee, wij schuwen onze concurrentie Dunkin’ Donuts enkele meters verderop echt niet", lacht Daems.