Van donderdag 28 november tot en met donderdag 19 december organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt (themabeeld).
Volledig scherm
Van donderdag 28 november tot en met donderdag 19 december organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt (themabeeld). © Kristof Pieters

Tongerse donderdagmarkt zet eindejaarsactie in: “Koop op de donderdagmarkt en win een gevulde trolley”

De stad Tongeren organiseert van donderdag 28 november tot donderdag 19 december in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op de donderdagmarkt doet, maakt kans op een gevulde trolley ter waarde van 175 euro.

0 reacties

 1. Dorien is door hersentumor een nieuw persoon geworden: “Het is alsof ik plots zonder rem leef”
  PREMIUM
  Bilzen

  Dorien is door hersentu­mor een nieuw persoon geworden: “Het is alsof ik plots zonder rem leef”

  Bij Dorien Penxten uit Bilzen werd in november 2019 een hersentumor aangetroffen. Op medisch vlak gaat het goed met haar, al is ze als persoon wel volledig veranderd en raakt ze veel sneller vermoeid. “Samengevat kan je stellen dat er een Dorien is van voor de operatie en een Dorien van na de operatie”, legt ze uit. In het kader van #mayisgray, een hashtag die opkomt voor bewustwording over de gevolgen van een hersentumor, doet ze haar verhaal.
 2. RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieuwe traiteur ‘Atelier C’
  PREMIUM

  RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieu­we traiteur ‘Atelier C’

  Geen zin om te koken maar wel om gezellig thuis te tafelen? Die gedachte kent chef Celine Vekemans maar al te goed. Als antwoord opende ze twee weken geleden haar eigen traiteurzaak ‘Atelier C’ in het hart van Sint-Truiden. “Alles kan hier en alles mag”, klinkt het. “Zin om gezellig te barbecueën of eerder fan van een tapasavond? Wij zorgen ervoor.” Die belofte moet je ons geen twee keer maken en dus gingen we tijdens de openingsweekend testen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. UHasselt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeiende bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaamheid en comfort voorop”
  PREMIUM
  Hasselt

  UHas­selt-studenten winnen titel van beste ‘Small Business Project’ met meegroeien­de bh: “Weg met fast-fashion. Wij zetten duurzaam­heid en comfort voorop”

  Een bh gemaakt uit gerecycleerd polyester, die tot liefst drie maten kan meegroeien: met dat innovatief product pakken zes UHasselt-studenten uit én winnen ze de prijs voor beste ‘Small Business Project’ van VLAJO. Daarmee bemachtigen ze meteen ook een ticket voor de Europese finale in Estland. “De fast-fashion lingeriemerken van vandaag willen juist dat jonge meisjes snel weer voor een nieuwe bh terugkeren. Wij brengen daar verandering in.”