Tegen de Kroningsfeesten in 2023 hoopt de stad vol met groene gevels te staan.
Volledig scherm
Tegen de Kroningsfeesten in 2023 hoopt de stad vol met groene gevels te staan. © Stad Tongeren

Tongeren bereidt zich voor op Kroningsfeesten met groene geveltuintjes

TongerenDe zevenjaarlijkse Kroningsfeesten moeten nog twee jaar op zich laten wachten, maar in Tongeren zijn de voorbereidingen al volop aan de gang. Om de stad tegen 2023 extra groen en feestelijk te maken, kunnen inwoners van de stad zich nu al opgeven om van hun gevel een kroningsgevel te maken.

  1. Yannick Glorieux (Red Wolves): “Knappe zege tegen Kosovo en door winst van Griekenland in Turkije zijn we geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het WK in 2023"
    handbal

    Yannick Glorieux (Red Wolves): “Knappe zege tegen Kosovo en door winst van Grieken­land in Turkije zijn we geplaatst voor de tweede kwalifica­tie­ron­de van het WK in 2023"

    De Belgische handbalmannen hebben gedaan wat moest door verdiend met 33-29 Kosovo te verslaan. De Red Wolves hielden zo de WK-hoop levend. Alle hoop was gevestigd op de ongeslagen leider Griekenland die op zondagmiddag geen nederlaag mocht oplopen in Turkije. De Grieken deden hun plicht en wonnen met 21-28 bij rivaal Turkije. De Red Wolves zijn geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het WK in 2023.