CD&V Tongeren kiest voor verjonging: Evelyne Stassen (tweede van links) en Krijn Henrotte (rechts) zijn vanaf 2023 schepen in de stad.
Volledig scherm
CD&V Tongeren kiest voor verjonging: Evelyne Stassen (tweede van links) en Krijn Henrotte (rechts) zijn vanaf 2023 schepen in de stad. © CD&V Tongeren

Switch in Tongers schepencollege: Jos Schouterden en Marc Hoogmartens geven fakkel door

TongerenVanaf 1 januari 2023 zal het Tongerse schepencollege er anders uitzien. Marc Hoogmartens (CD&V) en Jos Schouterden stoppen als schepenen en geven de fakkel door aan Evelyne Stassen en Krijn Henrotte.

  1. RESTOTIP. Croque ‘n Roll in Hasselt: “Geitenkaas, gerookt spek of met een arrabiata sausje: hier gaan we véél verder dan de gebruikelijke kaas en hesp”
    PREMIUM
    Hasselt

    RESTOTIP. Croque ‘n Roll in Hasselt: “Geitenkaas, gerookt spek of met een arrabiata sausje: hier gaan we véél verder dan de gebruike­lij­ke kaas en hesp”

    Zot van croques, maar mag het een keertje creatiever? Dan hebben de Hasselaren geluk, want zij kunnen sinds kort terecht in de nieuwe vestiging van Croque ‘n Roll op de Fruitmarkt. Zaakvoerder Brian Bollen (43) verrast zijn klanten daar met liefst 20 verschillende versies van de krokante boterham, telkens vernoemd naar bekende artiesten uit de muziekwereld. “Wordt het een hartige Mick Jagger of een smeuïge Lenny Kravitz met geitenkaas? You name it”, lacht Bollen. Wij proefden alvast met plezier.