Medewerkers van Bewel beginnen met enclavewerking bij RAJA Benelux.
Volledig scherm
Medewerkers van Bewel beginnen met enclavewerking bij RAJA Benelux. © Stad Tongeren

Steeds meer samenwerkingen met sociale economie om personeelstekort op te vangen: Bewel start enclavewerking bij RAJA Benelux

TongerenVanmiddag werd de samenwerking tussen RAJA Benelux Tongeren en maatwerkbedrijf Bewel boven het doopvont gehouden. Een win-winsituatie voor beide ondernemers want de medewerkers van Bewel krijgen kansen en appreciatie terwijl RAJA zo een inclusievere werkomgeving creëert.

  1. Vijftiger riskeert 18 maanden cel voor seks met minderjarige asielzoeker: “Ik was echt geschrokken van zijn leeftijd”
    PREMIUM
    Hasselt

    Vijftiger riskeert 18 maanden cel voor seks met minderjari­ge asielzoe­ker: “Ik was echt geschrok­ken van zijn leeftijd”

    In de Hasseltse strafrechtbank kwam deze ochtend een zaak voor van een 55-jarige beklaagde die een seksuele relatie aanging met een minderjarige asielzoeker. De beklaagde gaf de 17-jarige jongen geld, naar eigen zeggen uit medelijden en om sigaretten te kopen. De procureur des konings was het daar niet mee eens: “Het is duidelijk dat de beklaagde op zoek was naar een kwetsbaar slachtoffer om seks mee te hebben tegen betaling.” De zaak kwam op een aparte manier aan het licht.