Stad Tongeren organiseert vanaf nu tot en met 3 januari een kerstzoektocht in de binnenstad.
Volledig scherm
Stad Tongeren organiseert vanaf nu tot en met 3 januari een kerstzoektocht in de binnenstad. © Mine Dalemans

Stad Tongeren organiseert coronaproof kerstzoektocht voor ouders en hun kroost

TongerenSinds dit weekend tot en met 3 januari 2021 kunnen ouders samen met hun kinderen coronaproof deelnemen aan een nieuwe kerstzoektocht in de Tongerse binnenstad. Wie kan aantonen dat hij of zij een échte kerstexpert is, maakt kans op een rijkelijk gevulde Tongerenbox.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Dronken vrouw riskeert twee jaar cel omdat ze partner zwaar verwondt met mes: “waarschijnlijk hebben we elkaar aangevallen”
  Genk

  Dronken vrouw riskeert twee jaar cel omdat ze partner zwaar verwondt met mes: “waar­schijn­lijk hebben we elkaar aangeval­len”

  Een 34-jarige vrouw uit Genk haalde op 6 januari 2018 met een vleesmes uit naar haar partner tijdens een ruzie in hun woning in Bilzen. De man liep zware verwondingen op aan de onderarm en moet daarvoor nu nog een nieuwe operatie ondergaan. “Ik weet er zelf niet veel meer van”, getuigde Genkse voor de strafrechter. “We zijn beiden in het ziekenhuis beland.” De vrouw riskeert twee jaar cel.
 1. Kleinzoon Vlaams parlementslid sluipt kamer binnen tijdens vergadering
  Play

  Kleinzoon Vlaams parlements­lid sluipt kamer binnen tijdens vergade­ring

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"