Het voorgerecht van noordzeekrab door sterrenchef Jo Grootaers.
Volledig scherm
Het voorgerecht van noordzeekrab door sterrenchef Jo Grootaers. © Jurgen Lijcops Photography

Serviceclub organiseert takeaway voor goede doelen: “Proeven van drie sterrenrestaurants in één menu”

Bilzen/TongerenDe coronacrisis gooit roet in het eten van Mossel One, een jaarlijks event op de Grote Markt van Tongeren waar traditiegewijs de eerste Zeeuwse mosselen van het land worden geserveerd. Serviceclub Fifty-One Haspengouw heeft in de plaats daarvan drie sterrenchefs kunnen overtuigen om een menu klaar te maken onder de noemer ‘Mixing the stars’. De opbrengst van de alternatieve actie gaat naar de Tongerse jeugdverenigingen en het Bilzense Klavertje 3, een school voor buitengewoon onderwijs.

  1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
    Play

    Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

  2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
    Play

    Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser