Illustratiebeeld Tongeren.
Volledig scherm
Illustratiebeeld Tongeren. © BELGA

Opvoedingswinkel Zuid-Limburg organiseert inleefavond rond autisme

TongerenIn het auditorium van het Gallo Romeins Museum organiseert de Opvoedingswinkel Zuid-Limburg een inleefavond rond het thema autisme. Via die weg wil de Opvoedingswinkel meer helderheid brengen rond wat autisme precies is en welke mogelijke hulp en ondersteuning er gevonden kan worden in Tongeren en omstreken.

  1. Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”
    PREMIUM

    Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”

    Het werd een boeiende derby tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren. Beide ploegen schoten gretig uit de startblokken, maar halverwege de eerste helft sloeg Jordi Maus genadeloos toe. Nog voor het uur scoorde de Hasseltse kapitein een tweede keer. Toen Devon Maes ook zijn doelpuntje kon meepikken mochten de boeken dicht. SK Tongeren zag de aansluitingstreffer van Bernd Stassen onterecht worden afgekeurd, maar de Eburonen waren niet scherp genoeg om aanspraak te mogen maken op puntengewin.