In Tongeren zijn zondag opnieuw nazi-memorabilia aangeboden op de antiekmarkt bij minstens 7 standhouders.
Volledig scherm
In Tongeren zijn zondag opnieuw nazi-memorabilia aangeboden op de antiekmarkt bij minstens 7 standhouders. © DSS

Nog steeds nazimemorabilia te koop op antiekmarkt in Tongeren, ondanks verbod: “Hardleerse handelaars zullen geweerd worden”

In Tongeren zijn zondag nazimemorabilia - echte en replica’s- aangeboden op de antiekmarkt bij minstens 7 standhouders. Schepen van Economie Marc Hoogmartens (Tongeren.nu) gaat de zaak onderzoeken en laat abonnementen intrekken van hardleerse handelaars. “In juni hebben we het marktreglement aangepast en we gaan erop toezien dat het goed wordt toegepast”, zo laat Hoogmartens weten.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'