Illustratiebeeld Tongeren.
Volledig scherm
Illustratiebeeld Tongeren. © Karolien Coenen

Milieuactivist Steven Vromman geeft lezing in Tongeren

TongerenDe volgende gast in de lezingenreeks over het Kroningsthema #zoekverbinding is Steven Vromman. Op donderdag 5 mei komt de milieuactivitst, bekend van het tv-programma Low Impact Man, naar Tongeren met tips voor een milieubewust leven.

 1. Verdacht overlijden in Heers: drie arrestaties en geiten in de woonkamer. “‘Ik houw je de kop in’, riep de dochter soms haar ouders toe”
  PREMIUM
  Update

  Verdacht overlijden in Heers: drie arresta­ties en geiten in de woonkamer. “‘Ik houw je de kop in’, riep de dochter soms haar ouders toe”

  Het parket van Limburg onderzoekt volop het overlijden van een 86-jarige man uit Mechelen-Bovelingen bij Heers. De bejaarde stierf in de nacht van dinsdag op woensdag in verdachte omstandigheden. Al gingen in de buurt eerder al bizarre geruchten rond over het gezin, die vandaag bevestigd zijn. Dit is wat we tot nu toe weten over het verdachte overlijden.
  Heers
 2. Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL Play-off 1 SUPER LEAGUE

  Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”

  De KRC Genk Ladies-trein blijft verder razen. De Genkies pakten tegen ‘zwart beest’ AA Gent hun derde zege op rij in play-off 1. Met dank aan Gwen Duijsters die de geblesseerde Lisa Petry verving en in iedere elf één keer scoorde. Met deze overwinning en hun 9 op 9 nestelt Genk zich tussen de titelfavorieten OHL en Anderlecht. Toch blijft Gwen Duijsters met beide voeten op de grond en pleit voor realisme: “Een topdrieplaats zou een bekroning zijn voor wederom een mooi seizoen waar we nieuwe stappen vooruit zetten.”
  Genk