Het az Vesalius heeft de vaccinatiecampagne gestart in februari.
Volledig scherm
Het az Vesalius heeft de vaccinatiecampagne gestart in februari. © Az Vesalius

Medewerkers az Vesalius kregen eerste coronaprik: “Zeker 95 procent kiest voor vaccin”

Bilzen/TongerenVandaag kreeg de laatste groep medewerkers van az Vesalius hun eerste vaccin tegen het coronavirus. Deze keer waren vooral de medewerkers van de administratieve diensten aan de beurt.

 1. ‘Oefenprik’ minister Somers in Bilzens vaccinatiecentrum veroorzaakt verwarring op sociale media: “Waarom geen naald gebruiken?”
  Bilzen

  ‘Oefenprik’ minister Somers in Bilzens vaccinatie­cen­trum veroor­zaakt verwarring op sociale media: “Waarom geen naald gebruiken?”

  Het is ondertussen al twee maanden geleden dat Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) een ‘testprik’ kreeg tijdens de dry-run in het Bilzens vaccinatiecentrum, en toch doet het nieuws nog steeds de ronde op socialemediakanalen. “De Belgische minister faket de inenting met het coronavaccin”, klinkt het onder meer. Nochtans liet Somers eerder al weten op Twitter dat het om een oefening ging en geen échte toediening van het coronavaccin.
 2. Ex-Kanarie Peter Voets komt gratis training geven aan U15 van VC Jekervallei Sluizen
  Voetbal Derde provinciale

  Ex-Kanarie Peter Voets komt gratis training geven aan U15 van VC Jekerval­lei Sluizen

  Voorzitter Peter Nelissen van VC Jekervallei Sluizen (3de provinciale B) zit niet verlegen om een stunt. Bij de U15 kwam Jos Panagiotopoulos al eens gratis training geven. Nu zaterdagvoormiddag kregen de ouders opnieuw een Tongerse voetballegende over de vloer met Peter Voets (52). In de glorieperiode van STVV tijdens de jaren vanaf 1993 tot 2003 was Peter Voets kapitein en rots in de branding bij de Kanaries.
 1. Dit paard troost kankerpatiënten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”
  Play

  Dit paard troost kankerpa­tiën­ten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief