Jonas Van De Sande uit het Antwerpse Herselt won de wedstrijd, die naar aanleiding van de expo 'Stonehenge, het mysterie voorbij' werd gehouden.
Volledig scherm
Jonas Van De Sande uit het Antwerpse Herselt won de wedstrijd, die naar aanleiding van de expo 'Stonehenge, het mysterie voorbij' werd gehouden. © Karolien Coenen

Jonas wint wedstrijd Gallo-Romeins Museum en mag naar Stonehenge

Jonas Van de Sande uit het Antwerpse Herselt mag met een persoon naar keuze op reis naar Stohehenge in Engeland, de plek met de eeuwenoude stenen cirkels, waarvan de ware betekenis nog altijd niet is achterhaald. 

 1. Twee jaar cel voor dertiger die ‘liefde van zijn leven’ een schedelbreuk slaat: “Hij is die dag alle controle verloren omdat hij gekrenkt werd”
  Maaseik

  Twee jaar cel voor dertiger die ‘liefde van zijn leven’ een schedel­breuk slaat: “Hij is die dag alle controle verloren omdat hij gekrenkt werd”

  Een 38-jarige man uit Maaseik is veroordeeld tot twee jaar cel, deels met uitstel, voor zwaar partnergeweld. Op 9 juli 2017 sloeg de dertiger zijn echtgenote zo hard met een aluminium spuitbus op het hoofd dat het slachtoffer er een schedelbreuk en een scheurwonde aan het oor aan overhield. “Het was een uit de hand gelopen ruzie, maar ze blijft mijn grote liefde”, bekende L.B. Hij verloor alle controle nadat zijn vrouw hem had toegeroepen dat hij geen echte man was. Maar het was geen poging doodslag, oordeelde de strafrechter, waardoor L.B. drie jaar minder cel kreeg dan de gevorderde straf.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery