In het pand van de voormalige speelgoedwinkel in de Tongerse Maastrichterstraat kon iedereen de hoofdrol spelen in zijn of haar eigen kerstfoto.
Volledig scherm
In het pand van de voormalige speelgoedwinkel in de Tongerse Maastrichterstraat kon iedereen de hoofdrol spelen in zijn of haar eigen kerstfoto. © RV

‘Green screen fotoshoot’ voor het goede doel

Tijdens het kerstweekend van Tongeren organiseerde Meerskat – in samenwerking met Unizo Tongeren, VHTC en de Middenstandsraad – een green screen foto-animatie in kerststijl voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar de Dreamcatchers for GOLDen Warriors.

0 reacties

  1. Maarten Bostyn (Limburg United): “Ik kijk als nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League er naar uit om onze sport blijvend te doen groeien op vlak van populariteit en professionalisme”

    Maarten Bostyn (Limburg United): “Ik kijk als nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League er naar uit om onze sport blijvend te doen groeien op vlak van populari­teit en professio­na­lis­me”

    Gisteren op de algemene vergadering van de profliga werd ondervoorzitter Maarten Bostyn (40) verkozen als opvolger van Arthur Goethals. De dynamische voorzitter van Limburg United is de grote bezieler van de BNXT League. Het basketbal bewandelde de laatste jaren reeds de weg van professionalisme en Maarten Bostyn wil zijn geliefkoosde sport nog meer op de kaart zetten.