De expo over de eeuwenoude en mysterieuze steencirkels in Stonehenge, die zes maanden in het stedelijk Gallo-Romeinsmuseum heeft gelopen, klokte af op 53.000 bezoekers.
Volledig scherm
De expo over de eeuwenoude en mysterieuze steencirkels in Stonehenge, die zes maanden in het stedelijk Gallo-Romeinsmuseum heeft gelopen, klokte af op 53.000 bezoekers. © ThinkStock

Expo over Stonehenge lokt 53.000 bezoekers naar Gallo-Romeins Museum

In het Gallo-Romeins Museum in Tongeren hebben uiteindelijk 53.000 bezoekers de voorbije zes maanden de expo ‘Stonehenge, voorbij het mysterie’, het verhaal achter de eeuwenoude steencirkels, bezocht. “Een meer dan behoorlijk resultaat”, vindt schepen van Cultuur en Toerisme An Christiaens (Tongeren.nu). 

0 reacties

 1. Luc (63) speelt al meer dan 25 jaar ‘Ambiorix’: “Een hondje plaste op mijn voeten, maar ik hield me stil”
  PREMIUM
  Hasselt/Tongeren

  Luc (63) speelt al meer dan 25 jaar ‘Ambiorix’: “Een hondje plaste op mijn voeten, maar ik hield me stil”

  Hasselaar Luc Motmans (63) heeft geen alledaagse hobby, hij vertolkt al meer dan 25 jaar Ambiorix, als levend standbeeld. Een job die veel geduld vraagt. “Drie uur lang moet ik worden geschminkt en als beeld worden aangekleed. Vervolgens kost het veel energie om stil te blijven staan, maar ik geniet er altijd weer van om mensen te laten schrikken", vertelt hij.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"