Fietsers op het fietspad
Volledig scherm
Fietsers op het fietspad © Benny Proot

De fiets wordt koning in Tongeren

TongerenAls het van het stadsbestuur van Tongeren afhangt, wordt de fietser koning in de stad en omgeving. Volgens de stad hadden ze op dat gebied wel een inhaalbeweging nodig. “We moeten doen wat we beloofd hebben: plaatsmaken voor de fietser.”

  1. KVVV s’ Herenelderen en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduitbreiding en opstart G-voetbal”
    Provinciaal voetbal

    KVVV s’ Herenelde­ren en voorzitter Steve Stas trekken kaart van de jeugd: “Trots op jeugduit­brei­ding en opstart G-voet­bal”

    Een drietal jaar geleden zag het verdere bestaan van tweedeprovincialer s’ Herenelderen er niet goed uit. Tongerenaar Steve Stas, ex-voetballer kon het niet langer met lede ogen aanzien. Hij nam het besluit om zich te ontfermen over s’ Herenelderen en vroeg zijn vriend Wesley Warnots om het sportieve voor zijn rekening te nemen. Ondertussen is de club springlevend. Er is een dynamisch bestuur met een uitstekende mix van gedreven jongeren en bestuursleden met de nodige ervaring. Ondanks stevige concurrentie in het Tongerse provinciale voetbal met volgend seizoen de start van de nieuwe fusieclub Unico Tongeren is s’ Herenelderen aan het groeien.