Burgemeester Dewael bij een van de werken in De Standaard boekhandel.
Volledig scherm
Burgemeester Dewael bij een van de werken in De Standaard boekhandel. © Mine Dalemans

Cursisten fotografie presenteren werk in winkeletalages van binnenstad

TongerenIn Tongeren kwam de plaatselijke Pentagoon Academie met een origineel idee voor de dag. In de winkeletalages verspreid door de binnenstad zullen de cursisten fotografe hun werk presenteren. 

 1. Zaakvoerder eventbedrijf geeft zich op als vrijwilliger voor vaccinatiecentrum Limburghal: "Mijn plicht om handje te helpen”
  PREMIUM
  Genk

  Zaakvoer­der eventbe­drijf geeft zich op als vrijwilli­ger voor vaccinatie­cen­trum Limburghal: "Mijn plicht om handje te helpen”

  “Wij zijn massaal op zoek naar vrijwilligers.” Een oproep van de vaccinatiecentra die Dominique Bobbaers niet zomaar aan zich liet voorbijgaan. De Zonhovenaar, die het eventbedrijf ‘Feestarchitect’ al 27 jaar runt, gaf zich meteen op als vrijwilliger voor de vaccinatiecentra in de Ethias Arena én de Limburghal. “Anders loop ik toch maar tegen de muren op”, klinkt het.
 2. Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Lotte De Quick (VDK Gent): “Duel met Ladies Volley Limburg is belangrijk, maar er kan nog veel gebeuren tot play-offs”

  De Limburgse fusieploeg Jaraco As-Tongeren werd bij de start van de volleybalcompetitie steevast bij de titelkandidaten gerekend. Zelfs na een opgesplitste start - waarbij Limburg Volley Ladies later aan de competitie begon - blijft de status van de ploeg uit As-Tongeren ongewijzigd. Zaterdag ontvangt VDK Gent dit topteam uit Limburg. Het wordt een unieke kans om de Gentse ambities waar te maken.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo