De verdienste van de Chocoladefabriek is dat dit project aangedurfd is in een omgeving buiten de grote stad.
Volledig scherm
De verdienste van de Chocoladefabriek is dat dit project aangedurfd is in een omgeving buiten de grote stad. © Stijn Bollaert

Chocoladefabriek in Tongeren wint ‘Oscar’ van de vastgoedsector

De beste Belgische vastgoedprojecten van 2019 zijn donderdagvond bekroond tijdens de tweede editie van de Real Estate Society (RES) Awards, oftewel de Oscars van de vastgoedsector. Grote winnaars dit jaar zijn: Tivoli GreenCity, een nieuwe duurzame woonwijk middenin Brussel, het nieuwe hoofdkantoor van CERA in het centrum van Leuven, en de Chocoladefabriek in Tongeren. Een achtkoppige jury van experts en prominenten, onder wie Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani en Brussels bouwmeester Kristiaan Borret, loofde de laureaten voor hun sterke inspanningen op het vlak van duurzaamheid, design en innovatie.

0 reacties

 1. Interimarbeider krijgt twee jaar cel voor zware bedrijfsbrand in Bocholt : “Met zwart gezicht en zwarte handen betrapt door de politie”
  PREMIUM
  Bocholt

  Interimar­bei­der krijgt twee jaar cel voor zware bedrijfs­brand in Bocholt : “Met zwart gezicht en zwarte handen betrapt door de politie”

  Een 54-jarige Nederlander die als interimarbeider werkte voor een bedrijf aan de Grote Baan in Bocholt, is veroordeeld tot twee jaar cel omdat hij in de nacht van 30 op 31 mei brand stichtte bij zijn werkgever. De zware brand legde meerdere loodsen op het bedrijventerrein volledig in de as. De motorrijder werd met een gasbrander en aanmaakblokjes betrapt in de buurt. “Ik was gaan barbecueën”, verklaarde de man, die nu een zeer dure rekening moet betalen.
 1. Van bier en ham tot roomijs en jam: Van deze lokale producten kan je genieten tijdens de Open Producenten Dag in Limburg
  Limburg

  Van bier en ham tot roomijs en jam: Van deze lokale producten kan je genieten tijdens de Open Producen­ten Dag in Limburg

  Als Vlaming gaan we sinds de coronacrisis steeds meer op zoek naar gezonde én lokale voeding. Dat is goed nieuws want lokale producten kopen, heeft alleen maar voordelen. Zo steun je de lokale economie en draag je een steentje bij in de strijd tegen klimaatverandering. In het weekend van 23 en 24 oktober zetten verschillende Vlaamse producenten hun deuren open. Zij willen iedereen de kans geven om lokale producten te leren kennen. Ontdek de producenten die deelnemen in provincie Limburg.