Met het nieuwe boek 'The Road To Messi' wil Bart Uyttersprot met zijn dochter in de armen aan iedereen tonen dat niets onmogelijk is.
Volledig scherm
PREMIUM
Met het nieuwe boek 'The Road To Messi' wil Bart Uyttersprot met zijn dochter in de armen aan iedereen tonen dat niets onmogelijk is. © Bart Uyttersprot

Bart Uyttersprot blikt met boek ‘The Road To Messi’ terug op tocht naar Lionel Messi met houten bal: “Je moet je dromen achternagaan, dan is veel mogelijk”

Een ontmoeting met Lionel Messi, de beste voetballer ter wereld. Het is dé droom van alle voetballiefhebbers, en opmerkelijk: als het voorkomt, dan weet YouTube ervan. Maar ondanks dat het internet volstaat met filmpjes van fans aan Messi’s zijde, is de Argentijn voor velen onbereikbaar. Toch? Niet voor Bart Uyttersprot (44), die na een twee jaar durende reis met een houten bal de handtekening van Messi bemachtigde. Hij brengt zijn verhaal nu uit in zijn boek ‘The Road To Messi’. 

  1. Daling van aantal besmettingen in Tongeren op maandag 19 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Tongeren op maandag 19 oktober

    In Tongeren zijn er op één dag 11 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 12. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 66 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Tongeren op 212 te liggen. Omdat Tongeren meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.