Vader Stefan C. volgt zelf elke dag het proces voor het hof van assisen in Tongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Vader Stefan C. volgt zelf elke dag het proces voor het hof van assisen in Tongeren. © Photo News

ASSISEN. Vader getuigt hoe hij zijn zoontje Ryan (6) vond nadat zijn ex de jongen gedood had: “een film die voor eeuwig op mijn netvlies gebrand staat”

Op het proces van Tamara N., de moeder die voor het hof van assisen in Tongeren bekende dat ze haar zoontje Ryan (6) op tweede kerstdag 2018 wurgde omdat ze hem ‘wilde meenemen uit een wereld van verdriet’, getuigde vandaag de vader van de jongen. Hij trof de kleine Ryan na de feiten als eerste levenloos aan in de badkamer van de woning van zijn ex. Tamara zelf lag bewusteloos  voor het bad na een zelfmoordpoging. “Ik heb Ryan nog proberen te reanimeren, maar voelde instinctief aan dat het te laat was. Ik heb mijn kind moeten afgeven op de meest brute manier en was alles kwijt.”

 1. “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruitbaatster gewond na gewelddadige overval
  PREMIUM
  Genk

  “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruit­baat­ster gewond na gewelddadi­ge overval

  “Je denkt toch niet dat ik zomaar mijn geld ga afgeven?” Wie frituur ‘t Frietje overvalt, denkt best twee keer na. Linda Milanetto werd dinsdagavond rond 19.30 uur belaagd door een gemaskerde overvaller die het geld uit de kassa eiste. “Geen denken aan”, antwoordde ze, waarop een hele confrontatie volgde. De Genkse zit nu thuis met een hoofdwonde én een lege kassa.
 2. Opgepast: inbrekers actief in Hasselt
  Hasselt

  Opgepast: inbrekers actief in Hasselt

  In januari zijn de dagen kort en de nachten lang. Het is die periode waarin inbrekers het meest actief zijn en dat is ook dit weekend weer gebleken in Hasselt. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er op minstens drie plaatsen in de stad ingebroken. Aan de Droogvennelaan werd een raam opengebroken, maar lijkt er op het eerste zicht geen nadeel te zijn. In de Leeuweriklaan gingen de inbrekers aan de haal met een som geld en juwelen. Juwelen waren ook in de Kliniekstraat het onderwerp van de diefstal. Politie Limburg Regio Hoofdstad maakte telkens notie van de diefstal.