De zussen verschenen zelf niet voor de strafrechtbank in Tongeren maar lieten zich vertegenwoordigen door een advocaat.
Volledig scherm
De zussen verschenen zelf niet voor de strafrechtbank in Tongeren maar lieten zich vertegenwoordigen door een advocaat. © BELGA

Agressieve zussen veroordeeld tot 10 maanden cel: “Ze hebben een zeer kort lontje”

TongerenTwee zussen uit Tongeren zijn veroordeeld tot een celstraf van 10 maanden omdat ze agressief uithaalden naar twee slachtoffers. Het eerste incident vond plaats in een café, het tweede op een carnavalbal. “Beiden hebben een zeer kort lontje”, benadrukte de aanklager.

 1. Hasselt geeft negatief advies voor tracé ondergrondse pijpleiding: “Dan geen Pukkelpop meer en ook 4,5 hectare Herkenrode bedreigd”
  Hasselt

  Hasselt geeft negatief advies voor tracé ondergrond­se pijplei­ding: “Dan geen Pukkelpop meer en ook 4,5 hectare Herkenrode bedreigd”

  Omgeving Vlaanderen heeft drie tracés uitgetekend voor een ondergrondse pijpleiding die van de Antwerpse haven naar het Duitse Ruhrgebied zou lopen. Eén ervan, het zuidelijke tracé, loopt door Hasselt. De stad geeft nu een negatief advies voor dat tracé. “Dit voorgestelde tracé heeft een té grote negatieve impact op onder meer de ruimtelijke ordening en het groen van onze stad. Wij kunnen hier niet mee akkoord gaan”, verklaart het voltallige Hasseltse stadsbestuur.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen