Beklaagde daagde zelf niet op in de strafrechtbank in Tongeren. Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beklaagde daagde zelf niet op in de strafrechtbank in Tongeren. Beeld ter illustratie © Mine Dalemans

Agressieve chauffeur grijpt vrouw die met zoontjes de straat oversteekt bij de keel en deelt kopstoot uit: “Ze durft niet meer alleen te gaan winkelen”

TongerenEen agressieve bestuurder, die op 18 april 2019 in het centrum van Tongeren zwaar uithaalde naar een moeder die samen met haar drie zoontjes de straat overstak, riskeert een celstraf van 8 maanden. De man greep de vrouw bij de keel, deelde haar een kopstoot uit en probeerde het slachtoffer ook aan te rijden.

 1. Sint-Truiden viert dubbel feest op Gala van de Gouden Schoen: “Truienaars Mignolet en Vrancken worden in februari gehuldigd!”
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den viert dubbel feest op Gala van de Gouden Schoen: “Truienaars Mignolet en Vrancken worden in februari gehuldigd!”

  Niet één, maar wel twee keer viel een Truienaar in de prijzen op het Gala van de Schoen. Simon Mignolet werd - niet helemaal onverwacht - bekroond tot winnaar van de Gouden Schoen 2022. Maar ook Wouter Vrancken uit Brustem, coach van KRC Genk, sleepte een prijs in de wacht. Hij werd Coach van het Jaar. Op 11 februari organiseert de stad Sint-Truiden een huldigingsfeest voor de twee laureaten.
 2. Marcel (80) overlijdt acht maanden na zwaar geval van verkeersagressie: “Hij wilde zó graag nog eens naar huis, maar hij kon niet meer”
  PREMIUM
  HAACHT

  Marcel (80) overlijdt acht maanden na zwaar geval van verkeers­agres­sie: “Hij wilde zó graag nog eens naar huis, maar hij kon niet meer”

  Marcel Verboom (80) werd begin dit jaar manu militari tegen het canvas gemept in Haacht na een eerder banaal verkeersongeval. De weduwnaar kwam er in zijn auto in aanrijding met een 13-jarige fietser, maar daarna keerde een voorbijganger zich uit het niets tegen Marcel. Van het ziekenhuis belandde hij in een rusthuis, waar hij overleed. “Door de bloedingen kon hij geen chemokuur meer krijgen”, treurt zijn dochter.