Beklaagde daagde zelf niet op in de strafrechtbank in Tongeren. Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beklaagde daagde zelf niet op in de strafrechtbank in Tongeren. Beeld ter illustratie © Mine Dalemans

Agressieve chauffeur grijpt vrouw die met zoontjes de straat oversteekt bij de keel en deelt kopstoot uit: “Ze durft niet meer alleen te gaan winkelen”

TongerenEen agressieve bestuurder, die op 18 april 2019 in het centrum van Tongeren zwaar uithaalde naar een moeder die samen met haar drie zoontjes de straat overstak, riskeert een celstraf van 8 maanden. De man greep de vrouw bij de keel, deelde haar een kopstoot uit en probeerde het slachtoffer ook aan te rijden.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.