Tomorrowworld bant cash geld

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Lichtte een episch afgesloten 15 jaar Tomorrowland nu al een tipje van de sluier naar volgend jaar?
  Tomorrowland

  Lichtte een episch afgesloten 15 jaar Tomorrow­land nu al een tipje van de sluier naar volgend jaar?

  Wat. Een. Afsluiter. Een ode in de vorm van een gigashow, met daarin haast elke topplaat die de Mainstage van Tomorrowland de voorbije 15 jaar in vuur en vlam zette. Hier was Swedish House Mafia nooit boven gekund. Zij hadden dat slotmoment voor zich, maar kwamen niet opdagen. Te kijk gezet door ‘3 Are Legend’: Dimitri Vegas, Like Mike & Steve Aoki. Zo sloot een misschien wat atypische Tomorrowland toch in geheel typische wijze af. En merkten we ook een vette knipoog richting toekomst.
 3. Tomorrowland gooit zelf de handdoek en annuleert festival
  Muziek
  114

  Tomorrow­land gooit zelf de handdoek en trekt definitief stekker uit festival deze zomer

  Tomorrowland gooit zelf de handdoek en trekt definitief de stekker uit het festival dit jaar. “Gezien onze lange samenwerking met de gemeentes willen we er geen juridische veldslag van maken”, luidt het in een persbericht. “De beslissing van de burgemeesters aanvechten bij de Raad van State is een piste die we niet willen bewandelen. We respecteren het burgervaderschap, maar ook onze buren uit de gemeentes Boom en Rumst.”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).