Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Tomorrowland

Tomorrowland start met eerste ronde ticketverkoop

Sinds gisteren is de organisatie van Tomorrowland gestart met de de verkoop van haar arrangementen. Ook de buren van het dancefestival in Boom kunnen al hun ticket kopen. De komende weken volgt de reguliere ticketverkoop voor het twee weekends durende festival.

5 reacties

 • Sacha VL

  5 jaar geleden
  Niemand verplicht u te gaan beste azijnpissers. Je wil wss zelf gaan maar geraakt niet aan tickets. En dan maar afgeven....
 • Rudy De bakker

  5 jaar geleden
  Pfffff, de voorverkoop van de muzikale kindertuin gaat dit jaar weer beginnen.
 • rik lagrou

  5 jaar geleden
  geef de eerste plaatsen aan die in 2017 onterecht verboden zijn en gratis een weekend!!
 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Dit wordt meer en meer een verzamelplaats voor dikke nekken en de kindjes van vaders die met hun geld geen blijf weten. De mens wilt bedrogen worden, anders is hij niet tevreden.
 • Klenne Meire

  5 jaar geleden
  Veel te duur voor wat het is... zowel ticket, drank, eten... kloppen het geld uit je zakken. Dan zijn er net zo'n leuke en kleinere festivals waar prijzen wél nog redelijk zijn. Zelfs Rock Werchter is goedkoop vergeleken met TML
 1. Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrowland deze zomer
  PREMIUM
  Festivals

  Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrow­land deze zomer

  Er komt dan toch een Tomorrowland deze zomer. Niet in Boom, wel in een game-achtig gecreëerde wereld. Zo’n 100 dj’s zullen van bij ons tot in Amerika live een set spelen, die vervolgens rechtstreeks in het digitale festival wordt geïntegreerd. Een win-win voor dj’s en het TML-personeel, die weer aan het werk kunnen. Én voor de festivalgangers die toch gaan kunnen feesten, vanuit hun kot.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.