belga
Volledig scherm
© belga

Officieel: Tomorrowland mag tot 2033 twee weekends organiseren

De Antwerpse provincieraad heeft de nieuwe gebruiksovereenkomst van het domein De Schorre voor Tomorrowland goedgekeurd. Het akkoord houdt in dat organisator ID&T tot en met 2033 de mogelijkheid krijgt om elk jaar een dubbelweekend te organiseren. Gezien de grote vraag naar tickets zal dat de komende jaren allicht elk jaar het geval zijn.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Festivalganger (27) Tomorrowland overleden: in totaal al dertig personen naar ziekenhuis
  UPDATE

  Festival­gan­ger (27) Tomorrow­land overleden: in totaal al dertig personen naar ziekenhuis

  Een bezoeker van Tomorrowland is in het ziekenhuis overleden. In totaal zijn er vrijdag zeven festivalgangers overgebracht, vier van hen belandden op intensieve zorg. Dat bevestigt het parket van Antwerpen aan VTM NIEUWS. De festivalorganisatie leeft mee met de vrienden en familie van het slachtoffer. Het Vlaams Kruis laat weten dit weekend in totaal al dertig personen naar het ziekenhuis te hebben overgebracht.
 2. Tomorrowland kan niks terugbetalen van 1,8 miljoen euro Vlaamse steun
  165

  Tomorrow­land kan niks terugbeta­len van 1,8 miljoen euro Vlaamse steun

  De 1,8 miljoen euro aan Vlaamse steun die Tomorrowland kreeg om dit jaar alsnog een festival te organiseren, is al volledig besteed aan voorschotten aan leveranciers. Dat zegt de festivalorganisatie. Een terugbetaling zit er volgens Tomorrowland niet in. Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) verklaarde vanochtend nog dat het festival enkel de kosten zou moeten terugbetalen die het nog zou kunnen recupereren.