photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Geweigerde festivalganger Tomorrowland trekt naar kortgedingrechter

Een van de mensen die de toegang tot Tomorrowland geweigerd zag na een screening door de politie, stapt naar de kortgedingrechter. Dat bevestigt zijn advocaat Kris Wagner na berichtgeving door VTM NIEUWS. De man hoopt alsnog naar het tweede weekend van het muziekfestival in Boom te kunnen.

 1. Screening Tomorrowland: "Soms indruk dat zij die zeggen dat we 'te veel' doen dezelfden zijn die zeiden dat we 'te weinig' deden"
  Tomorrowland

  Screening Tomorrow­land: "Soms indruk dat zij die zeggen dat we 'te veel' doen dezelfden zijn die zeiden dat we 'te weinig' deden"

  Politiewoordvoerder Peter De Waele uit op Twitter een bedenking over de discussie rond de screening van Tomorrowlandbezoekers. De woordvoerder vindt het goed dat er gediscussieerd wordt en vindt zelfs dat er moet gediscussieerd worden. Tegelijkertijd vindt hij het geven van kritiek nogal gemakkelijk. "Politiewerk is geen exacte wetenschap", beklemtoont hij.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.