Tomorrowland 2018
Volledig scherm
Tomorrowland 2018 © twitter @tomorrowland

Decorbouwer van Tomorrowland en Plopsaland legt boeken neer

De vaste decorbouwer van Tomorrowland en verschillende pretparken, Neverland Themepark Projects uit Hofstade, legt de boeken neer. De zaakvoerder stuurde het spijtige nieuws naar zijn klanten.

17 reacties

 • Steven De Wulf

  3 jaar geleden
  Sasha, Tomorrowland zelf wel ja. De Moedermaatschappij, ID&T, was toen al gigantisch groot.
 • Gerri Tramet

  3 jaar geleden
  Potentiële overnemer Ondertussen kreeg de curator al een potentiële curator aan de lijn, Meende golle da?
 • Mario Van Holle

  3 jaar geleden
  Veel zelfstandigen gaan over kop omdat ze te maken hebben met klanten die hun facturen niet betalen !
 • Noah Joris

  3 jaar geleden
  Zelfstandigen worden uitgemolken in dit landje... al diegene die er anders over denken... join the club.!!!
 • Peeters Kurt

  3 jaar geleden
  Duidelijk zijn er hier weer een paar int groepje die nog nie half weten wat je als zelfstandige aan belasting geld moet betalen voor die hoop onnozelaars van politiekers van ons, en inderdaad de uitverkoop gaat verder, weeral buitenlanders die ons werk komen pikken. Echt goe bezig aan de prutsers van Europa
 1. Tomorrowland kan niks terugbetalen van 1,8 miljoen euro Vlaamse steun
  165

  Tomorrow­land kan niks terugbeta­len van 1,8 miljoen euro Vlaamse steun

  De 1,8 miljoen euro aan Vlaamse steun die Tomorrowland kreeg om dit jaar alsnog een festival te organiseren, is al volledig besteed aan voorschotten aan leveranciers. Dat zegt de festivalorganisatie. Een terugbetaling zit er volgens Tomorrowland niet in. Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) verklaarde vanochtend nog dat het festival enkel de kosten zou moeten terugbetalen die het nog zou kunnen recupereren.
 2. Terwijl Eric Prydz in futuristische hemelbol voor wereldpremière zorgt, houdt Zweeds mysterie Tomorrowland in de ban
  Tomorrowland

  Terwijl Eric Prydz in futuristi­sche hemelbol voor wereldpre­miè­re zorgt, houdt Zweeds mysterie Tomorrow­land in de ban

  15 jaar Tomorrowland, dat is weer een feest dat z’n weerga niet kent. Een 2.0 versie van het boekenpodium, meer dan waarschijnlijk de meest iconische Mainstage die het festival ooit gesierd heeft. Met duizenden echte boeken in verwerkt, met verwijzingen allerlei naar het roemrijke verleden. Even verderop de Orangerie, rechtstreeks overgevlogen van Tomorrowland Winter, als nieuw landmerk. Maar ook met een groot Zweeds mysterie. Een andere Zweed, Eric Prydz, zorgde met een ongezien visueel spektakel voor dé afsluiter van de openingsdag.