TML
Volledig scherm
© TML

De eerste foto's: zo feeëriek ziet Tomorrowland Brazilië eruit

 

 1. Kat Kerkhofs krijgt kritiek als dj op Tomorrowland: “Maar ze geeft dat optreden volledig gratis”
  Showbizz

  Kat Kerkhofs krijgt kritiek als dj op Tomorrow­land: “Maar ze geeft dat optreden volledig gratis”

  Met kleppers à la David Guetta, Armin van Buuren en onze eigenste Dimitri Vegas & Like Mike zal het deze zomer opnieuw knallen op Tomorrowland. Maar de meest opvallende naam is misschien wel DJ KAT, die zich tot voor kort DJ KitKat noemde. Het gaat uiteraard over Kat Kerkhofs (31), de wederhelft van Dries Mertens. Hoewel Kerkhofs kritiek krijgt op haar plannen, willen kenners in weekblad TV Familie nuanceren.
 2. Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrowland deze zomer
  PREMIUM
  Festivals

  Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrow­land deze zomer

  Er komt dan toch een Tomorrowland deze zomer. Niet in Boom, wel in een game-achtig gecreëerde wereld. Zo’n 100 dj’s zullen van bij ons tot in Amerika live een set spelen, die vervolgens rechtstreeks in het digitale festival wordt geïntegreerd. Een win-win voor dj’s en het TML-personeel, die weer aan het werk kunnen. Én voor de festivalgangers die toch gaan kunnen feesten, vanuit hun kot.
 1. Deze buren zijn wél blij met Tomorrowland: 2.390 euro voor een tent in de tuin

  Deze buren zijn wél blij met Tomorrow­land: 2.390 euro voor een tent in de tuin

  De buren van Tomorrowland: de ene wil het festival zo snel mogelijk weg, de andere gebruikt het om een zakcentje bij te verdienen. "Wil je deel uitmaken van het beste festival ter wereld en je bent op zoek naar een exclusieve manier van kamperen? Dicht bij het festival in een groene omgeving, maar met een gezellige sfeer en verschillende extra diensten. Dan moet je voor 'glamping' - de glamoureuze camping- kiezen", staat te lezen op de website Grazeland.
 2. Ook internationale tickets Tomorrowland in mum van tijd uitverkocht

  Ook internatio­na­le tickets Tomorrow­land in mum van tijd uitver­kocht

  Het populaire dancefestival Tomorrowland is ook dit jaar weer volledig uitverkocht. Nadat vorige week al alle specifiek voor de Belgische markt beschikbaar gestelde tickets meteen de deur uitgingen, was het zaterdag de beurt aan de wereldwijde verkoop. Ook nu duurde het nauwelijks een uur voor alles aan de man gebracht was en bleek de vraag het aanbod ruim te overstijgen. De gelukkigen krijgen vanaf maandag tot en met 27 februari de tijd om hun tickets verplicht te personaliseren, laat de organisatie nog weten.
 3. Katy Perry enthousiast over haar debuut op Tomorrowland: “Nu ben ik tenminste cool”
  Festivals

  Katy Perry enthousi­ast over haar debuut op Tomorrow­land: “Nu ben ik tenminste cool”

  Het wordt haar hoogtepunt van de zomer, hoogzwanger én als topact op ‘Tomorrowland Around The World.’ Katy Perry is dit weekend de ietwat vreemde blikvanger van het digitale 3D-concept ter vervanging van de festiviteiten in Boom en plant - net voor borstvoeding en pampers lonken - een tijdelijk afscheid in volle glorie. “De opnames duurden elf uur. Dit is mijn laatste show voor de baby er is.”
 4. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge