Tomorrowland vorig jaar. Ook de 14de editie wordt ongetwijfeld weer een feestje.
Volledig scherm
Tomorrowland vorig jaar. Ook de 14de editie wordt ongetwijfeld weer een feestje. © Benoit De Freine

400.000 tickets de deur uit: Tomorrowland volledig uitverkocht na internationale voorverkoop

Alle 400.000 tickets voor Tomorrowland 2018 zijn de deur uit, nadat vandaag na minder dan een uur tijd de wereldwijde voorverkoop werd afgesloten. Ook de Global Journey-pakketten zijn allemaal aan de man gebracht. Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in De Schorre in Boom.

9 reacties

 • Anne Geerts

  5 jaar geleden
  Als je het geluk hebt om een kaartje te bemachtigen zie dan dat je genoeg geld uitgeeft eens je daar bent want anders kan je de volgende jaren naar een kaartje fluiten. (alle uitgaven worden geregistreerd door het armbandje, geef je niet genoeg uit, dan krijg je het jaar nadien geen kaartjes meer)
 • censor

  5 jaar geleden
  De nieuwe samenlevingsvorm...de mensen zijn de betuttelingen beu. Aan de andere kant kun je ook niet hele dagen in die euforie blijven. Voor degenen die het kunnen en blijven betalen het amusement. Soms moet je een utopie najagen....
 • Bart Boenen

  5 jaar geleden
  Dikke proficiat voor zij die kunnen gaan. The music, the people, the vibe!
 • Jan De Bisschop

  5 jaar geleden
  Is daar al eens een "milieueffectenrapport" van gemaakt?
 • Jens Smekens

  5 jaar geleden
  Wel, ik heb het mijne toch! 3e keer goeie keer!
 1. Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrowland: “De geur neem ik erbij”
  Play
  Tomorrowland

  Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrow­land: “De geur neem ik erbij”

  Hij is gegeerd in heel Europa, en is misschien wel de meest authentieke Vlaamse DJ op tal van festivals. Zij het wel in de meest onfrisse uithoekjes. Renée Opsedee is de toilet-DJ van ons land en speelt wars van alle anderen. “Als op de mainstage harde techno wordt gespeeld, kies ik graag voor ska of reggae,” klinkt het terwijl hij samba door de hokjes jaagt. “Mensen vinden hier rust.” Het concept van ‘WC-DJ’ vond inmiddels naklank tot ver in het buitenland. “Eigenlijk was ik tijdens het weekend geboekt voor een set in Zwitserland, maar nu speel ik hier negen dagen,” aldus Renée Opsedee (of Ronald Jaeken (44) uit Herne).
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Dorothee Vegas & Like Maarten maken Moose Bar compleet gek op Tomorrowland
  Play

  Dorothee Vegas & Like Maarten maken Moose Bar compleet gek op Tomorrow­land

  Dj-duo Dorothee Vegas & Like Maarten, ofwel Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie, die ook dj’s zijn bij Qmusic, maakten er een stevig feestje van in de Moose Bar van Tomorrowland. De zaal was overvol en mensen stonden tot ver buiten aan te schuiven. “We draaien vooral Vlaamse schijven en dancemuziek”, zegt Dorothee Dauwe. Van Maarten is het allesbehalve zijn eerste keer op Tomorrowland: “Ik was er bij op de eerste editie”. Bekijk hierboven het verslag van hun dj-set.
 2. Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrowland deze zomer
  PREMIUM
  Festivals

  Niet in Boom, wel in je eigen tuin of living: dan toch een (digitaal) Tomorrow­land deze zomer

  Er komt dan toch een Tomorrowland deze zomer. Niet in Boom, wel in een game-achtig gecreëerde wereld. Zo’n 100 dj’s zullen van bij ons tot in Amerika live een set spelen, die vervolgens rechtstreeks in het digitale festival wordt geïntegreerd. Een win-win voor dj’s en het TML-personeel, die weer aan het werk kunnen. Én voor de festivalgangers die toch gaan kunnen feesten, vanuit hun kot.
 3. Tomorrowland gooit zelf de handdoek en annuleert festival
  Muziek
  114

  Tomorrow­land gooit zelf de handdoek en trekt definitief stekker uit festival deze zomer

  Tomorrowland gooit zelf de handdoek en trekt definitief de stekker uit het festival dit jaar. “Gezien onze lange samenwerking met de gemeentes willen we er geen juridische veldslag van maken”, luidt het in een persbericht. “De beslissing van de burgemeesters aanvechten bij de Raad van State is een piste die we niet willen bewandelen. We respecteren het burgervaderschap, maar ook onze buren uit de gemeentes Boom en Rumst.”