photo_news
Volledig scherm
© photo_news

"28 festivalgangers ten onrechte geweigerd op Tomorrowland"

28 van de 33 festivalgangers die deze zomer van de politie op Tomorrowland niet binnen mochten, zijn ten onrechte geweigerd. Dat blijkt uit een rapport van het Comité P, waarvan VTM NIEUWS inzage kreeg. Bovendien blijkt volgens het rapport dat het festival niet veiliger is geworden door de screenings.

7 reacties

 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Beter honderd te veel geweigerd dan één te weinig.
 • wim rooyakkers

  5 jaar geleden
  Toch goed dat er gecontroleerd werd.en jammer voor de twijfel gevallen want stel dat daar wat gebeurt.dan was de critic niet te overzien.
 • Henri Bosmans

  5 jaar geleden
  En wat is de schadevergoeding voor hen die ten onrechte de toegang geweigerd werd ?
 • Karel Flanders

  5 jaar geleden
  8 % is gecontroleerd in naam der veiligheid. Wat een klucht en er was zoveel blabla dat het zo veel veiliger was. Even idioot als betonnen blokken rond een kerstmarkt maar niets in de straat tussen de parking en de kerstmarkt zelf waar het een zee van wandelaars is.
 • Molotov N/A

  5 jaar geleden
  Liever 28 onterecht geweigerden dan 1 terrorist op de weide
 1. Eerste artiesten reageren op afgelasting festivalzomer: "Duizenden euro's die we kwijtspelen én geen promo. Dit is een ramp!”
  Festivals

  Eerste artiesten reageren op afgelas­ting festivalzo­mer: "Duizenden euro's die we kwijtspe­len én geen promo. Dit is een ramp!”

  Geen Graspop. Geen Rock Werchter. Geen Tomorrowland. Geen Pukkelpop. Een dikke streep door onze festivalzomer. En een nog grotere door de financiën van onze artiesten. “Dit betekent duizenden euro’s die we kwijtspelen: een ramp”, reageert metalband Fleddy Melculy. Al blijkt het wegvallen van promo en het genot van live optreden voor de fans, nog erger. “Een nieuwe plaat komt pas écht tot leven op de festivals”, zegt Eefje De Visser, die voor het eerst op Rock Werchter zou staan. “En toch zullen we er ons moeten bij neerleggen...”, aldus Emma Bale.