Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - met een t-shirt met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'.
Volledig scherm
Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - met een t-shirt met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'. © kos

Van Echelpoel lanceert Boewene-shirts voor het goeie doel

Van Echelpoel scoorde niet enkel met hun aanstekelijke 'Ziet em duun', ook de parodie voor Tom Boonen - Ziet den Tom, jong - werd gesmaakt. Dat bracht Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - op het idee om t-shirts te laten drukken met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'. "De opbrengst gaat naar een goed doel", aldus Tijs.

 1. Tom Boonen krijgt nu ook officieel afscheidsmagazine

  Tom Boonen krijgt nu ook officieel afscheids­ma­ga­zi­ne

  Tom Boonen hing na Parijs-Roubaix op 9 april zijn fiets aan de haak. Het einde van een rijke wielercarrière. Om 'Tornado Tom' nog een keer te eren, komt er een speciaal afscheidsmagazine: 124 pagina's die terugblikken op zijn tijdperk. Op het icoon, de winnaar, de ploegmaat, de kopman, de wereldkampioen, het product en de kasseikoning. En met Toms afscheidswoord. Geïnteresseerd? Het TOM-magazine is vanaf 28 april verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Reserveren kan al via de webshop van Quick-Step Floors.
 2. Tom Boonen had zich intrede in Belcar Endurance misschien anders voorgesteld

  Tom Boonen had zich intrede in Belcar Endurance misschien anders voorge­steld

  Dit weekend stond te Circuit Zolder de derde wedstrijd van het Belcar Endurance Championship op het menu. Voor het Yokohama Racing Team betekende deze race het debuut van de nagelnieuwe Ford Mustang V8. Olivier Hermans, Chris Van Woensel en Tom Boonen verschenen aan de start van de race ter voorbereiding van de 24 Hours of Zolder. Het doel was om met de nieuwe bolide zoveel mogelijk data te verzamelen met het oog op de verdere ontwikkeling van de wagen.
 1. Als Tom Boonen straks nog eens Parijs-Roubaix wint, krijgt hij héél bijzonder cadeautje van radiozender
  Video

  Als Tom Boonen straks nog eens Pa­rijs-Rou­baix wint, krijgt hij héél bijzonder cadeautje van radiozen­der

  De wielercarrière van Tom Boonen zit er bijna op. De 36-jarige klassieke specialist van Quick-Step Floors haalt nog één voorjaar alles uit de kast met als grote doel een vijfde overwinning in Parijs-Roubaix. In dat geval zou de 'Bom van Balen' alleen recordhouder worden met een kasseisteen meer dan Roger De Vlaeminck oftewel 'Monsieur Paris-Roubaix'. Als het zover zou komen dan heeft Studio Brussel alvast een mooi cadeautje in petto voor de snelle Kempenzoon.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari