Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - met een t-shirt met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'.
Volledig scherm
Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - met een t-shirt met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'. © kos

Van Echelpoel lanceert Boewene-shirts voor het goeie doel

Van Echelpoel scoorde niet enkel met hun aanstekelijke 'Ziet em duun', ook de parodie voor Tom Boonen - Ziet den Tom, jong - werd gesmaakt. Dat bracht Tijs Vanneste - artiestennaam Jef Van Echelpoel - op het idee om t-shirts te laten drukken met de slogan 'Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret'. "De opbrengst gaat naar een goed doel", aldus Tijs.

 1. Als Tom Boonen straks nog eens Parijs-Roubaix wint, krijgt hij héél bijzonder cadeautje van radiozender
  Video

  Als Tom Boonen straks nog eens Pa­rijs-Rou­baix wint, krijgt hij héél bijzonder cadeautje van radiozen­der

  De wielercarrière van Tom Boonen zit er bijna op. De 36-jarige klassieke specialist van Quick-Step Floors haalt nog één voorjaar alles uit de kast met als grote doel een vijfde overwinning in Parijs-Roubaix. In dat geval zou de 'Bom van Balen' alleen recordhouder worden met een kasseisteen meer dan Roger De Vlaeminck oftewel 'Monsieur Paris-Roubaix'. Als het zover zou komen dan heeft Studio Brussel alvast een mooi cadeautje in petto voor de snelle Kempenzoon.
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"