Volledig scherm
© UNKNOWN

Tom Boonen verhuist definitief van Monaco naar de Kempen

Tom Boonen en zijn vriendin Lore Van de Weyer keren binnenkort, na in totaal ongeveer vijf jaar, definitief terug uit Monaco. De wielrenner voelde zich naar eigen zeggen nooit echt thuis in het mondaine belastingparadijs. Alleen de Kempen kunnen hem helemaal bekoren. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

  1. Tom Boonen had zich intrede in Belcar Endurance misschien anders voorgesteld

    Tom Boonen had zich intrede in Belcar Endurance misschien anders voorge­steld

    Dit weekend stond te Circuit Zolder de derde wedstrijd van het Belcar Endurance Championship op het menu. Voor het Yokohama Racing Team betekende deze race het debuut van de nagelnieuwe Ford Mustang V8. Olivier Hermans, Chris Van Woensel en Tom Boonen verschenen aan de start van de race ter voorbereiding van de 24 Hours of Zolder. Het doel was om met de nieuwe bolide zoveel mogelijk data te verzamelen met het oog op de verdere ontwikkeling van de wagen.
  2. Afscheidnemende Boonen gaat voor allerhoogste: "Heb er alles aan gedaan om hier goed te zijn"

    Afscheidne­men­de Boonen gaat voor allerhoog­ste: "Heb er alles aan gedaan om hier goed te zijn"

    Tom Boonen (Quick-Step Floors) kon vandaag op het meeste applaus rekenen bij de teampresentatie voor Parijs-Roubaix in Compiègne, waar er meer Belgen dan Fransen present waren om afscheid te nemen van "Tommeke". "Het was wel even hectisch toen ik net uit de bus stapte", zei hij. "Iedereen wil echt nog een laatste woordje zeggen. Zelf blijf ik er nog rustig onder, de emoties komen wellicht zondag na de finish."