Volledig scherm
© UNKNOWN

Tom Boonen verhuist definitief van Monaco naar de Kempen

Tom Boonen en zijn vriendin Lore Van de Weyer keren binnenkort, na in totaal ongeveer vijf jaar, definitief terug uit Monaco. De wielrenner voelde zich naar eigen zeggen nooit echt thuis in het mondaine belastingparadijs. Alleen de Kempen kunnen hem helemaal bekoren. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

 1. Sagan kijkt uit naar 'Tom Says Thanks' en kondigt dat geheel op zijn eigen manier aan
  Video

  Sagan kijkt uit naar 'Tom Says Thanks' en kondigt dat geheel op zijn eigen manier aan

  Komend weekend is Tom Boonen een laatste keer op de fiets te bewonderen, want zaterdag neemt hij afscheid van zijn fans in 'Tom Says Thanks' aan het Molse Zilvermeer. Die namiddag wordt onder meer een criterium van 50 kilometer (rondjes van 1,8 km) afgewerkt. Het deelnemerlijstje oogt mooi, met op kop natuurlijk wereldkampioen Peter Sagan en de flamboyante Slowaak heeft er al zin in - zo blijkt uit een filmpje dat hij zopas op zijn Twitter heeft gegooid. "Hallo iedereen! Ik zie jullie op 29 april, op het evenement 'Tom says thanks'. En Tom, ik hoop dat ik je er voor de laatste keer kan verslaan man, tot dan!", zo klinkt het.
 1. Van Avermaet niet op afscheidscriterium Boonen

  Van Avermaet niet op afscheids­cri­te­ri­um Boonen

  Komend weekend wil Van Avermaet er samen met Ellen en Fleurtje dus even tussenuit. "Dat betekent dat ik helaas ook zal moeten passen voor het afscheid van Tom Boonen in Mol. Ik weet dat hij me er graag bij had, maar mijn familie krijgt nu even voorrang." Het beetje vakantie is meer dan verdiend voor Van Avermaet. "Al wacht me eerst nog wel een drukke week. Er staat een fotoshoot gepland en dinsdagavond is er de opening van Veloloft, de fietswinkel in Nazareth die ik samen met schoonbroer Rik Verbrugghe zal uitbaten", licht hij in De Zondag zijn plannen toe.
 1. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?

 2. Hoe heeft de 'halo' het leven van Grosjean gered?
  Play
  Formule 1

  Hoe heeft de 'halo' het leven van Grosjean gered?