Volledig scherm
© belga

Tom Boonen stelt boek 'Jaren van Bewondering' voor én onthult dat hij dicht bij functie binnen Quick.Step Floors staat

UpdateOp zoek naar het geknipte eindejaarsgeschenk? 'Jaren van Bewondering', aarzel niet. "Een boek dat je tijdens het lezen in je knusse zetel om de paar minuten wel eens doet glimlachen", omschrijft Tom Boonen de succesvolle koppeltijdrit met VTM-wielerjournalist Merijn Casteleyn. "Ode ook vooral aan een hele generatie." En Boonen kwam ook nog met een ander nieuwtje.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Tom Boonen krijgt nu ook officieel afscheidsmagazine

  Tom Boonen krijgt nu ook officieel afscheids­ma­ga­zi­ne

  Tom Boonen hing na Parijs-Roubaix op 9 april zijn fiets aan de haak. Het einde van een rijke wielercarrière. Om 'Tornado Tom' nog een keer te eren, komt er een speciaal afscheidsmagazine: 124 pagina's die terugblikken op zijn tijdperk. Op het icoon, de winnaar, de ploegmaat, de kopman, de wereldkampioen, het product en de kasseikoning. En met Toms afscheidswoord. Geïnteresseerd? Het TOM-magazine is vanaf 28 april verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Reserveren kan al via de webshop van Quick-Step Floors.
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort