Volledig scherm
© Borgerhoff & Lamberigts

Boonen messcherp: "Heel dat dopingsysteem is zo ingewikkeld, zo dwingend en zo rot... Dat is de ziekte van de koers op dit moment"

Zondag reed Tom Boonen nog maar zijn laatste officiële wedstrijd, vandaag al ligt zijn 'officiële huldeboek' in de winkelrekken. Een naslagwerk over de imposante carrière van Boonen, waarin hij geen blad voor de mond neemt. Een best of.

 1. Tom Boonen blijft actief in wielerwereld en wordt cocommentator bij VTM

  Tom Boonen blijft actief in wielerwe­reld en wordt cocommenta­tor bij VTM

  Tom Boonen blijft actief in de wielerwereld. Niet meer als profrenner, wél als cocommentator bij VTM NIEUWS. Boonen zal op 21 juni aan de zijde van vtm-wielerspecialist Merijn Casteleyn zijn debuut vieren tijdens de vijfde manche van de Napoleon Games Cup 'Halle-Ingooigem'. De 'Bom van Balen' zal die dag de plaats innemen van Kevin De Weert. De Belgische bondscoach komt tijdens de wedstrijd als ploegleider van de Belgische selectie aan de bak. Of Boonen in de toekomst de kijkers nog meer van commentaar zal voorzien, valt af te wachten.
 1. Kruipt Boonen straks achter stuur van deze Kever? Onze reporter deed alvast de test
  Video

  Kruipt Boonen straks achter stuur van deze Kever? Onze reporter deed alvast de test

  Afgelopen week stond er op het circuit van Mettet een testdag van de VW Fun Cup op het programma en uw autosportredacteur kreeg de kans om de bekende racende Kever aan de tand te voelen. Eerst met raad en daad bijgestaan door het aanstormende talent Gregory Eyckmans en later alleen, kon onze autosportmedewerker Joost Custers over het circuit razen. Bovendien had hij een gesprek met Charles-Henri Bonnet, voorzitter van de Belgian VW Club die ook achter onder meer de 25 Hours Fun Cup (dit jaar 8 en 9 juli) zit. Zij zagen in het verleden onder meer Louis Talpe, Ruben Van Gucht, Kirsten Flipkens en Niels Albert aan de start verschijnen. Tom Boonen is dan ook een naam die wordt genoemd voor de komende editie...
 1. Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"
  Play

  Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"

 2. Van Aert meteen derde bij rentree in Kortrijk: "Ik ben heel tevreden met mijn podiumplaats"
  Play
  Veldrijden

  Van Aert meteen derde bij rentree in Kortrijk: "Ik ben heel tevreden met mijn podium­plaats"