Volledig scherm
© kos

Boonen krijgt dan toch zijn vijfde kassei (bij StuBru) en doet deze zomer festivals: "Op dat vlak ben ik nog een echte maagd"

De traditionele ochtendshow van Linde Merckpoel op Studio Brussel werd vanochtend omgedoopt tot 'Studio Boonen'. Tornado Tom mocht zelf drie uur lang de platen kiezen en sprak hij over de voorbije twee weken na het afscheid van de wielersport. "Ik ben al één keer een frietje gaan halen met een curryworst special."

 1. Tom Boonen wordt onze analist

  Tom Boonen wordt onze analist

  Hij is nog geen drie maanden gestopt en Tom Boonen maakt al een straffe comeback. Nee, niet op de fiets: hij demarreert vanaf morgen, snediger dan ooit, in onze krant. Met zijn kennersblik kijkt Boonen voor u naar de koers. "Ik ben eens benieuwd of ik dat kán, zo scherp de koers analyseren als Marc Degryse het voetbal", vraagt hij zich af. Maar eigenlijk is twijfel niet nodig: "Ik kijk toch met een andere blik naar de dingen die in het peloton gebeuren. Want ik wéét wat koersen is en hoe zwaar het is, wielrenner zijn." Mis, zeker met de Ronde van Frankrijk in het verschiet, niets van de analyses van Tom Boonen en neem nu een proefabonnement!
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"