Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Zien jullie ook iets vreemds op deze foto's van de Iraanse vrouwenploeg?

In februari van dit jaar raakte duidelijk dat er iets vreemds aan de hand was met de nationale vrouwenploeg van Iran. Verschillende waarnemers realiseerden zich toen dat er mogelijk vier mannen meespeelden. Wel, die argwaan bleek terecht. Op Twitterfoto's, die zich nu als een lopend vuurtje verspreiden op social media, zijn enkele afwijkingen te zien.

 1. Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes
  Time-out
  31

  Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes

  Na een lange revalidatie en het EK geniet ook Axel Witsel van een welverdiende vakantie. De Rode Duivel doet dat met zijn gezin in Cannes aan de Franse zuidkust. In mei werd de middenvelder van Borussia Dortmund voor de derde keer vader - zijn zoontje Aydji is intussen ruim twee maanden oud. Hij reisde net als dochtertje Maï-Li (6) mee naar Cannes, wat wellicht ook het geval is voor zijn andere dochter Evy (4).
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.