De transformatie van ex-voetballer Koen Persoons.
Volledig scherm
De transformatie van ex-voetballer Koen Persoons. © Koen Persoons Instagram

Wat een transformatie: ex-profvoetballer Koen Persoons toont indrukwekkend afgetraind lichaam

Time-outVan een transformatie gesproken. Koen Persoons (37), voormalig profvoetballer bij KV Mechelen, Lokeren en OHL, heeft een nieuwe roeping gevonden. De middenvelder, momenteel aan de slag in 2de amateur bij VK Ninove, is sinds kort personal coach. En wie beter dan jezelf om te tonen dat dit resultaat kan opleveren? 

7 reacties

 • Marko Decandt

  4 weken geleden
  Ben wel blij dat het er bij staat in zijn bericht, dat het vooral door de voeding komt dat hij er zo uitziet. Iedereen denkt altijd dat je 8u per dag moet sporten, maar eigenlijk ligt het aan 90% van wat je in je mond steekt heel de dag om er zo uit te zien. de krachttraining zelf mag uiteindelijk niet langer dan 45 min duren anders doe je al te veel.
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  De emancipatie van de man: er goed uitzien, ten minste tot aan uw pensioen. Niet gemakkelijk, vraagt tijd en veel wilskracht. Maar heren, om u te troosten, denk aan de dames, hoeveel tijd en moeite zij moeten doen om er goed uit te zien, vooral vanaf 40j!
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Ik denk als hij zo droog zou staan op de eerste foto als op de tweede , en al z’n spieren zou opspannen zoals op de tweede foto ,….het best zou meevallen . Vergeet niet , hij is nog maar 37!
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Met of zonder vitaminen en tien kippen per dag!,
 • Stephan Van den Berghe

  1 maand geleden
  Wow, proficiat
 1. Thomas Müller toont schrikwekkende foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”
  Time-Out

  Thomas Müller toont schrikwek­ken­de foto van zijn voeten: “Ik moet dringend langs bij Nagelsmann”

  Na een EK voetbal dat voor de Mannschaft al in de achtste finales strandde tegen Engeland, begint Thomas Müller (31) aan een nieuw seizoen met Bayern in de Bundesliga. Dat doet hij door een foto, genomen tijdens zijn vakantie op Sardinië, te posten van zijn voeten. Geen fraai zicht. Blauwe tenen, kapotte nagels, samengegroeide deeltjes. Müller ziet er duidelijk de humor wel van in: “Ik moet wel eens dringend langs bij Nagelsmann.” De ex-coach van Hoffenheim en RB Leipzig (34) is sinds dit seizoen de nieuwe trainer van Bayern.