Rebekah Vardy hield het niet droog tijdens de tv-show.
Volledig scherm
Rebekah Vardy hield het niet droog tijdens de tv-show. © ITV

‘War of the WAGs’ liet flinke sporen na bij mevrouw Vardy: “Ik belandde drie keer in het ziekenhuis”

Time-outDe vete met Coleen Rooney, vrouw van, hakte er diep in bij Rebekah Vardy. Dat zei de partner van Leicester-spits Jamie in een emotioneel interview op de Britse zender ITV. “Ik had ernstige angstaanvallen en belandde drie keer in het ziekenhuis.”

 1. Mido schiet met scherp op feestende volksheld Salah: “Het schip gaat zinken met jullie allemaal aan boord”
  Play
  Voetbal

  Mido schiet met scherp op feestende volksheld Salah: “Het schip gaat zinken met jullie allemaal aan boord”

  Een vernietigende tirade. Mido haalt op de Egyptische televisie fors uit naar nationale voetbalheld Mo Salah (28). De Liverpool-ster miste twee interlands omdat hij corona heeft, waarschijnlijk opgelopen op het bruiloft van zijn broer - waar honderden genodigden aan het feesten, dansen en kussen waren. “Is er dan niemand die tegen hem zegt dat hij fout zit? De angst is gewoon te groot”, briest de ex-speler van AA Gent.
 2. Dat heet een goeie engelbewaarder hebben: 21-jarige Spanjaard komt op circuit terecht tussen voortrazende concurrenten en kan aanrijding maar nipt vermijden
  Play
  Autosport

  Dat heet een goeie engelbe­waar­der hebben: 21-jarige Spanjaard komt op circuit terecht tussen voortrazen­de concurren­ten en kan aanrijding maar nipt vermijden

  Aron Canet beschikt over een goeie engelbewaarder. De 21-jarige Spanjaard-actief in de Moto2 kwam vandaag onderuit in de kwalificaties voor de GP in Portugal. Canet verloor de controle over z’n vehikel en kwam midden op het circuit terecht tussen de brullende motoren van z’n concurrenten die aan duizelingwekkende snelheden voorbij scheurden. Dat liep maar net goed af voor Canet. De Spanjaard kon een aanrijding met wat geluk ontwijken om zich daarna aan de zijkant van het circuit in veiligheid te brengen. Eind goed, al goed.
 1. Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"
  Play
  Champions League

  Philippe Clement na nederlaag tegen Dortmund: "Mirakels die we nodig hadden, bleven uit"

 2. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"