Vrienden verrassen jarige Cristiano, maar de grootste verrassing wachtte verderop onder een rode strik

18 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Die wagen mag hij hebben . Veel lawaai en veel show , verder niks waard . Heb er 1 gehad in 2017 . In de stad , zuipt te veel, op het platte land of in het bos, niks waard . Het is een vierkante metalen doos op wielen . De ML versie is 100 keer beter .
 • Omer Jonckers

  2 jaar geleden
  Topsporter, punt uit.
 • Nick Van Malderen

  2 jaar geleden
  Moest je weten hoeveel miljoenen hij geeft aan goede doelen, hoeveel operaties hij betaald voor kinderen,.. Er zouden veel mondjes dichtgaan. Topkerel
 • Felix Strackx

  2 jaar geleden
  Zou ik niet moeten hebben, stoot veel teveel CO2 uit.
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Velen hebben het nodig door hun eigen schuld. Zulke heb ik al genoeg geholpen. Nooit meer. Basta. Achteraf krijg je toch stank voor dank.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.