Volledig scherm
© Getty

Vijfde kindje voor Cristiano Ronaldo op komst? Georgina Rodriguez lijkt opnieuw zwanger

Time-Out“Ik wil zeven kinderen en net zoveel Gouden Ballen.” Een uitspraak van Cristiano Ronaldo (34) in november 2017. Een zesde Gouden Bal moest hij onlangs aan Luka Modric laten, een vijfde kindje lijkt wel op komst. Tijdens en na de interland van Portugal tegen Servië viel de lichtjes bolle buik van zijn vriendin Georgina Rodriguez (25) in de tribunes op.

 1. Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snookerbubbel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”
  Play
  Meer sport

  Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snooker­bub­bel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”

  Ronnie O’Sullivan (44) is niet verlegen om een straffe uitspraak meer of minder. De zesvoudig wereldkampioen snooker plaatste zich gisteren voor de halve finale van de Northern Ireland Open, maar dat was niet waarover hij het achteraf had. Hij vergeleek de coronabubbel waarin de snookerspelers moeten verblijven met de gevangenis waar z’n vader vroeger vastzat.
 2. Mido schiet met scherp op feestende volksheld Salah: “Het schip gaat zinken met jullie allemaal aan boord”
  Play
  Voetbal

  Mido schiet met scherp op feestende volksheld Salah: “Het schip gaat zinken met jullie allemaal aan boord”

  Een vernietigende tirade. Mido haalt op de Egyptische televisie fors uit naar nationale voetbalheld Mo Salah (28). De Liverpool-ster miste twee interlands omdat hij corona heeft, waarschijnlijk opgelopen op het bruiloft van zijn broer - waar honderden genodigden aan het feesten, dansen en kussen waren. “Is er dan niemand die tegen hem zegt dat hij fout zit? De angst is gewoon te groot”, briest de ex-speler van AA Gent.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases