VIDEO. Joshua Zirkzee begrijpt niets van lessen Frans bij Anderlecht: “Wat gebeurt hier nu?”

RSC AnderlechtJoshua Zirkzee speelde het voorbije seizoen dan wel voor Anderlecht, de Franse taal zal niet meteen zijn dada worden. In de reeks ‘Mauve’ van Play Sports zien we de aanvaller van paars-wit op wel erg grappige wijze struikelen over de Franse grammatica.

8 reacties

 • Francky Libbrecht

  2 maanden geleden
  Waarom moet een Nederlander Frans leren? BXL is toch tweetalig? De coach (= baas) moet dus beide talen machtig zijn. Of anders iedereen Engels, Europeanen, Afrikanen, Zuid-Amerikanen, ... ... Allemaal Engels. Opgelost en geen gezaag meer.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Lessen Nederlands zou beter zijn
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  En dan pakken ze Mazzu als coach die geen woord Nederlands spreekt 🤔. Goed bezig. Joshua is een gehuurde speler. Wat is het nut van die jongen lessen Frans te geven 😏?
 • Jonathan Loterman

  2 maanden geleden
  Anderlecht in Vlaanderen? Ik zou er toch eens een kaart van België bij pakken. In Anderlecht wordt Nederlands en Frans gesproken maar dat begrijpen zowel Vlamingen als Walen soms niet
 • Johan Van Berlo

  2 maanden geleden
  Ligt Anderlecht niet in Vlaanderen ?? en wat dan met de taalwetgeving ?? niet van toepassing ?
 1. “Met jou kan ik nergens komen”: City-speler Foden krijgt op strand op Corfu knetterende ruzie met vriendin
  Play
  Time-out
  16

  “Met jou kan ik nergens komen”: Ci­ty-spe­ler Foden krijgt op strand op Corfu knetteren­de ruzie met vriendin

  Een pijnlijke aftocht voor Phil Foden. Aan een beachbar op Corfu kreeg de Engelse international en ploegmaat van Kevin De Bruyne bij City stevig ruzie met vriendin Rebecca nadat die laatste door Fodens gsm zou hebben gescrold. Het koppel werd onder veel tumult door de bewaking naar buiten begeleid. “Ik kan nergens met jou komen. Het is altijd hetzelfde”, schreeuwde Rebecca.
 2. “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg
  Play
  Time-out
  2

  “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg

  4 juni was het, toen er ineens op de Instagrampagina’s van zowel Thibaut Courtois als die van Mishel Gerzig foto’s verschenen van onze nationale nummer één die op een luxejacht op zijn knie was gegaan voor zijn grote liefde. Zij heeft nu in Israëlische media onthuld hoe zij dat moment heeft beleefd, en ze heeft het ook over de toekomstplannen van het koppel.
 1. Thibaut Courtois laat verbluffende Champions Leaguewinst vereeuwigen met tattoo
  Time-out
  4

  Thibaut Courtois laat verbluffen­de Champions League­winst vereeuwi­gen met tattoo

  Thibaut Courtois heeft de belangrijkste prijs in clubverband laten vereeuwigen. De doelman van Real Madrid, die op 28 mei 2022 onklopbaar was in de Champions Leaguefinale tegen Liverpool, liet de herinnering op zijn linkeronderarm tatoeëren. Een muur in doel (verwijzend naar zijn bijnaam ‘El Muro’), de letters ‘TC1' en de trofee staan nu voor eeuwig vervat. “Bedankt voor het geweldige werk”, schreef Courtois bij zijn nieuwste aanwinst.
 2. Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar
  Time-Out
  13

  Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar

  Vliegt Cristiano Ronaldo straks met een nieuwe privéjet richting nieuwe club? De Portugese superster (37), die aan de clubleiding van Manchester United heeft laten weten graag te willen vertrekken bij een goed bod, wil zijn huidig privévliegtuig van de hand doen voor een groter exemplaar. Kwestie dat iedereen binnen het steeds groter wordende gezin-Ronaldo straks voldoende plaats heeft.
 3. IN BEELD. Met alle toeters en bellen: Conor McGregor viert 34ste verjaardag met spetterend feest op Ibiza
  Play
  Time-Out
  1

  IN BEELD. Met alle toeters en bellen: Conor McGregor viert 34ste verjaardag met spetterend feest op Ibiza

  Conor McGregor werd donderdag 34 en dat zullen ze in Ibiza geweten hebben. De Ierse MMA-vechter gaf in het Destino Pacha Resort een spectaculair verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Vrienden en familie waren uitgenodigd, net als - uiteraard - verloofde Dee Devlin. Bij een verjaardagsfeestje hoort ook taart - in dit geval een groot exemplaar, met daarop een kooi en een UFC-wereldkampioenschapsriem. Bekijk hieronder de beste beelden van het feest.