Volledig scherm
© BELGA

Van Melsen stapt van fiets in Parijs... en vraagt vriendin ten huwelijk

Time-outKévin van Melsen heeft zich vanavond op de Champs-Elysées in Parijs laten opmerken. De renner van Wanty-Gobert deed dat niet op de fiets, maar wel door, na afloop van de slotetappe van de Tour, zijn vriendin ten huwelijk te vragen. 

 1. Philippe Gilbert krijgt bij revalidatie hulp van piepjonge ‘kinesist’
  Time-out

  Philippe Gilbert krijgt bij revalida­tie hulp van piepjonge ‘kinesist’

  De Tour de France anno 2020 was een wel heel erg korte editie voor Philippe Gilbert. De 38-jarige renner van Lotto-Soudal brak al in de eerste etappe (opnieuw) zijn knieschijf, maar hij blijft niet bij de pakken zitten. Zo deelde hij een filmpje waarin te zien is hoe hij revalidatieoefeningen doet, met zoon Alan die voor de gelegenheid als kinesist optreedt. “Ik ben in goede handen en werk hard aan mijn comeback!”, schreef Gilbert, die ook nog eens Caleb Ewan en zijn andere overgebleven ploegmaats in de bloemetjes zette voor de ritzege van gisteren.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag