AP
Volledig scherm
© AP

Van 9.000 euro tot 4,3 miljoen euro: sportsterren pronken met hun wagens. Maar wie heeft de mooiste?

Time-outCristiano Ronaldo kreeg gisteren voor zijn 35ste verjaardag een Mercedes-Benz AMG-klasse G63 (ter waarde van zo’n 180.000 euro) cadeau. Een nieuw pronkstuk voor zijn indrukwekkend wagenpark. Maar ‘CR7' is uiteraard lang niet de enige sportvedette die kan pochen met een blitse bolide. Wie heeft de mooiste? 

24 reacties

 • Zouhaier Chihaoui

  1 jaar geleden
  Beste smaak : ongetwijfeld Ramos
 • james Verlinden

  1 jaar geleden
  Dodge Demon 4sure...
 • Marcel Theunis

  1 jaar geleden
  Beste smaak = Hamilton
 • Ivo Meeus

  1 jaar geleden
  Ik ben blij voor hen, maar zelf ben ik blij met een gewone wagen. Bekijk het vanuit het standpunt van de man met de fiets die graag een auto wilde...
 • medard albrechts

  1 jaar geleden
  tja ik zeg dat allang, sport is een fameuze geld kwestie geworden, van sport is allang geen sprake meer, en is dit echt nodig dat die mannen miljoen binnenslepen per maand, ?; inkijk allang niet meer naar sport, het draait toch om geld.
 1. Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes
  Time-out
  31

  Duivels op vakantie: Mertens met Kat én armverband op safari, Witsel en gezin laden batterijen op in Cannes

  Na een lange revalidatie en het EK geniet ook Axel Witsel van een welverdiende vakantie. De Rode Duivel doet dat met zijn gezin in Cannes aan de Franse zuidkust. In mei werd de middenvelder van Borussia Dortmund voor de derde keer vader - zijn zoontje Aydji is intussen ruim twee maanden oud. Hij reisde net als dochtertje Maï-Li (6) mee naar Cannes, wat wellicht ook het geval is voor zijn andere dochter Evy (4).