Links de foto van de camerabeelden, rechts een foto van Ngapeth in de gevangenis.
Volledig scherm
Links de foto van de camerabeelden, rechts een foto van Ngapeth in de gevangenis. © Rv

Topvolleyballer verkoopt vrouw tik tegen het achterste en denkt daarmee weg te kunnen komen. Niet, dus

Time-outEarvin Ngapeth heeft (nog maar eens) in negatieve zin van zich doen spreken. De 28-jarige topvolleyballer van Zenit Kazan verkocht vorig weekend op een feestje een wildvreemde vrouw een tik tegen haar achterste. Vervolgens deed hij alsof hij van niks wist, maar hij werd uiteindelijk opgepakt en miste zo ei zo na de - verloren - Champions League-confrontatie tegen Maaseik. En de zaak zal ongetwijfeld nog een vervelend staartje krijgen voor de Fransman.

16 reacties

 • Lieve Van Tallo

  2 jaar geleden
  4 jaar cel was beter geweest, dat soort leert het anders niet af! Je blijft met je fikken van andermans lichaam dat kan toch niet moeilijk zijn!
 • Dirk Daems

  2 jaar geleden
  tja degenen die dat hier goedkeuren daar heb ik dan toch ook vragen bij... natuurlijk moeten we iets kunnen verdragen maar van andermans lichaam blijf je af en zo simpel is dat, dat schijnt men respect te noemen, iets wat velen precies hier en elders niet meer kennen...nooit begrepen waarom er persé mannen moeten zijn die hun poten niet kunnen thuishouden
 • Straight on No way back

  2 jaar geleden
  de vrouw gezien voor iemand anders? jaja zeveraar! Uw soort zijn allemaal dezelfde: het is nooit jullie schuld en het is altijd een ander!
 • stefan crama

  2 jaar geleden
  Die kerel is een oen maar het word hier wel een wereld waar alles tot in het absurde word uitvergroot.
 • Sofie Delaere

  2 jaar geleden
  Amai zeg, waar gaan we naartoe?? Dit is er toch helemaal over?! Belachelijk gewoon!