rv
Volledig scherm
© rv

TikTokplaag rond Camp Nou: Messi en andere spelers FC Barcelona belaagd door opdringerige videojagers

Time-OutFC Barcelona heeft al even zijn eigen account op TikTok goed voor momenteel 8,1 miljoen volgers, maar het erg populaire sociale medium zorgt ook voor last in en rond Camp Nou. In die mate dat de club extra veiligheidspersoneel inzet rond het trainingscomplex om een einde te maken aan het lastig vallen van de spelers.

5 reacties

 • Hans Roels

  1 jaar geleden
  Voorruiten en voorste zijruiten tinten, is bij wet verboden. Dus ... probleem niet opgelost.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Hoe leeg kan je leven zijn, als met een bekend iemand op de foto gaan de enige manier is om ietwat 'aanzien' te verwerven. Plaatsvervangende schaamte overvalt me als ik het zie gebeuren. Hen, stoort het geenszins.
 • Jan Jansens

  1 jaar geleden
  Ik zou ook al mijn zijruiten laten tinten probleem opgelost.
 • Rachid Melki

  1 jaar geleden
  Niet moeilijk dat moeder natuur van ons af wil. Social media zombies. Allemaal voor EGO en volgers! Het is toch triestig geworden.
 • Pieter De Valck

  1 jaar geleden
  Voorruiten US tinten en klaar
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. De opvolging verzekerd? Nicolás Courtois (4) met een save zoals papa Thibaut, Cristiano Ronaldo Jr. (11) bewijst dat hij de skills (en viering) van z’n vader heeft
  Play
  Time-out
  2

  De opvolging verzekerd? Nicolás Courtois (4) met save zoals papa Thibaut, Cristiano Ronaldo Jr. (11) bewijst dat hij de skills (en viering) van z’n vader heeft

  Zo vader, zo zoon. Thibaut Courtois (29) deelde in een Instagram-video hoe zijn zoon Nicolás (4) met succes z’n netten schoon hield in de tuin. Zonder aarzelen ging hij plat op een schot van papa. En Cristiano Ronaldo Jr. (11) is erop gebrand in de voetsporen van zijn 37-jarige vader te treden. Met een imitatie van de alomgekende moves - viering incluis - zit het alvast snor. Is de opvolging verzekerd?