Links Sira Martinez, rechts Luis Enrique met Ferran Torres.
Volledig scherm
Links Sira Martinez, rechts Luis Enrique met Ferran Torres. © Instagram/Reuters

Spanje in de ban van nieuwste glamourkoppel: international Ferran Torres legt het aan met dochter van bondscoach

Time-outSpanje is een glamourkoppel rijker. Nieuwbakken Barcelona-spits Ferran Torres (21) vormt sinds kort immers een stel met Sira Martinez (21), de oudste dochter van Spaans bondscoach Luis Enrique. En de sterren zouden weleens gunstig kunnen staan voor de twee.

0 reacties

 1. De Real-fan die toch heel blij is met Eden Hazard: Rode Duivel filmt titelfeest vanuit open bus
  Play
  Time-Out
  2

  De Real-fan die toch heel blij is met Eden Hazard: Rode Duivel filmt titelfeest vanuit open bus

  Real Madrid heeft zich zaterdag voor de 35ste keer tot kampioen van Spanje gekroond. De rol van Eden Hazard in die titel was zeer beperkt, maar dat belette onze landgenoot niet om tijdens de titelviering de show te stelen. Met de gsm van een supporter filmde hij vanop de spelersbus het titelfeest met zijn ploeggenoten. Het levert de fortuinlijke man beelden op waarop heel wat andere supporters jaloers zullen zijn.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.