Ryan Giggs tijdens zijn aanstelling als bondscoach van Wales. Rechts: Natasha, de ex-vrouw van zijn broer waar Ryan een affaire mee had.
Volledig scherm
Ryan Giggs tijdens zijn aanstelling als bondscoach van Wales. Rechts: Natasha, de ex-vrouw van zijn broer waar Ryan een affaire mee had. © PhotoNews/Twitter

Ryan Giggs, gelauwerd als nieuwe bondscoach van Wales, maar uitgespuwd door familie: "Het Welshe team moet haar vrouwen opsluiten"

Time-outOp sportief vlak loopt het tegenwoordig op wieltjes voor Ryan Giggs. De voormalige vedette van Manchester United werd gisteren voorgesteld als de nieuwe bondscoach van Wales, maar privé is niet alles rozengeur en maneschijn. Verre van zelfs. De familie van Giggs walgt nog steeds van hem nadat hij er een affaire op nahield met de vrouw van zijn broer. "Ik kan me er zelfs niet toe dwingen om zijn naam niet uit te spreken", aldus vader Danny Wilson aan The Sun.

4 reacties

 • Clement Asselman

  5 jaar geleden
  Ja maar, Giggs deed dat niet alleen!
 • nico dhulster

  5 jaar geleden
  Zijn vader heeft wel amper naar Giggs omgekeken in zijn jonge jaren... Geweldige virtuoze voetballer gedurende 2 decennia en één groot schandaal en dat is wat het nieuws nu haalt, The Sun is geen krant
 • Stephen basken

  5 jaar geleden
  Wreed toch,Ryan Giggs de grooote voetballer, klassbak op het terrein,there is only one ryan Giggs xp
 • baptist Van der Straete

  5 jaar geleden
  Tzal giggs worst wezen...
 1. Huwelijk Ryan Giggs definitief voorbij na affaires met serveersters van zijn restaurant

  Huwelijk Ryan Giggs definitief voorbij na affaires met serveer­sters van zijn restaurant

  Manchester United speelt deze namiddag een belangrijke match tegen Leicester City, dat zich mits winst tot kampioen kan kronen, maar de 'Red Devils' halen vanmorgen de krantenkoppen om een andere reden. 'The Sun on Sunday' stelt dat Giggs' vrouw Stacey (37) definitief een einde wil maken aan hun huwelijk nadat de hulptrainer van Man United er affaires op zou nahouden met serveersters die werken in George's, het restaurant waarvan Giggs (42) eigenaar is.
 2. Een ‘throuple' is ten einde en dat is niet naar de zin van bokser David Haye die zijn ‘team’ snel weer groter wil
  Time-out
  13

  Een ‘throu­ple' is ten einde en dat is niet naar de zin van bokser David Haye die zijn ‘team’ snel weer groter wil

  Aan alle mooie liedjes komt een einde. In dit geval wel een erg snel. Zo bevestigt de Ierse zangeres Una Healy (41) dat ze opnieuw single is, nadat ze zich even in de polyamoureuze romance tussen bokser David Haye (42) en zijn model Sian Osborne (31) begaf. Daarin blijft sowieso plaats voor anderen. “Ons team is onverwacht weer wat kleiner, maar dankzij de verkwikkende ambiance op SXM (een elektronisch muziekfestival op de Caraïben, nvdr) zijn we snel weer zeker van een complete invulling.” Het beeld spreekt boekdelen.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.